Немците JIMIX отново у нас

15 мар 2011, 19:21 ч. 103 / 4 0
пред./следв.
Групата JIMIX спази обещанието си и след малкото предколедно турне отново е в България. Те откликнаха на поканата на децата от "Клуб на радостта" (Сдружение с нестопанска цел за работа с деца в неравностойно положение). Момчетата от бандата приеха поканата и многото рисунки от децата с много умиление и радост. Пролетното турне на JIMIX ще бъде под мотото "LovePower" ("Силата на любовта"), вдъхновено от чистата детска любов. Всички членове на бандата са единодушни, че да свирят за деца е несравнимо удоволствие! Турнето им ще започне на 23 март, като първият им концерт ще бъде пред децата в СОУ "Проф.д-р Асен Златаров", град Първомай и е под патронажа на директора на училището и сдружението "Клуб на радостта". Официално на голямата клубна сцена на България JIMIX ще се появят на 24 март в "Sofia Live Club", където ще свирят след подгряващия сет на известната българска група TRI-O-FIVE, с която намират сходни идеи в музикантското си израстване. Посланията на тяхното творчество ги обединява, макар и в различни стилове, и те успешно комуникират чрез музиката си. TRI-O-FIVE също творят с благотворителна цел, както колегите им от Германия. Групата от Германия ще свири пред феновете си в Пловдив на 25 март в клуб "Петното на Роршах", а на 26 март ще разпространяват клубния рок в клуб "Алиби" във Варна. Ако искате да станете част от случващото се на клубната сцена, може да закупите билети от Eventim.bg или на мястото на събитието.

още за:

JimixTri-O-Five
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".