Отлагат погребението на Mike Starr заради продължаващи изследвания

15 мар 2011, 19:07 ч. 223 / 7 0
пред./следв.
Бившият басист на ALICE IN CHAINS Mike Starr, който почина на 8 март поради все още неустановена причина, няма да бъде погребан още няколко седмици, тъй като се налага изследванията на тялото му да продължат. След като то бъде върнато на семейството му, близките роднини на Starr планират две церемонии - една публична и една частна. Междувременно, на 20 април в центъра на Сиатъл, ще се състои мемориална служба, на която феновете да отдатат почитта си към починалия на 44 години музикант.

още за:

Mike Starr


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".