Немците XANDRIA останаха без вокалистка. Отново

18 фев 2010, 23:04 ч. 256 / 7 4
пред./следв.
Немските готик метъли XANDRIA съобщават на феновете си една лоша и една добра новина. Първата е, че певицата Kerstin Bischof, която се присъедини към бандата преди почти точно една година, е решила да се посвети на извънмузикалните си занимания и лични дела и преустановява участието си в групата. В момента останалите музиканти търсят заместничка на фронтдамата. Така, на практика XANDRIA не могат да влязат в студио за записи на нов албум, каквото намерение са имали доскоро.
   Добрата новина е, че по-отдавнашната вокалистка на бандата Lisa Middelhauve се е съгласила временно да се завърне, за да пее на насрочените концерти в близките месеци, които няма да бъдат отменени.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lisa Middelhauve fan 19.05.2011 20:05:41 отговори + 0 0
Съгласна съм с Ники.Щто лиса не се върна за постоянно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lisa Middelhauve/ant 25.02.2011 19:02:06 отговори + 0 0
можело поне замалко да се върнее ей браво на Лиса и на Керстин че се е предала замалко и Лиса пак ще пее!Съгласна съм!!!(m) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2010 17:11:43 отговори + 0 0
Напълно съгласна с Ники666 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники666 19.02.2010 08:13:13 отговори + 0 0
Добрата новина е, че "певицата" Kerstin Bischof е решила да се посвети на извънмузикалните си занимания.
Лошата е, че Lisa Middelhauve не се връща за постоянно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".