Nergal критикува остро почти пълната забрана на абортите в Полша

29 яну 2021, 05:34 ч. 1042 / 7 31
пред./следв.

   Фронтменът на екстремните метъли BEHEMOTH Adam "Nergal" Darski изрази категорична позиция против решението на правителството в Полша за почти пълна забрана на абортите. Медицинско прекратяване на бременността в централноевропейската и подчертано католическа държава ще бъде възможно само в случаи на изнасилване, кръвосмешение или ако е застрашен животът на майката.

   Музикантът, който е известен със своите крайни антихристиянски позиции и дори няколко пъти бе съден за поругаване на Библията, публикува следното изявление в социалната мрежа "Инстаграм":

Днес полското правителство взе решение за почти пълна забрана на всички аборти, включително на бременност с фатални дефекти. Аз съм много силно разгневен!! Заради този политически дискурс от години насам Полша слиза по спирала към социалното забвение. Връщаме се към мрачното и страшно средновековно минало.

Отсега нататък, скъпи жени, в очите на полските политически лидери вие сте стамо инструменти за развъждане в тяхната католическа история и нямате право на контрол над тялото си.

 

nergalКоментари   (31)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Санд 29.01.2021 22:32:58 отговори + 16 8
Г-н не знам, явно виждате света в черно и бяло, Левски и ЦСКА, рубли и долари и т.н., което опорочава коментарите тук. От друга страна излишното политизиране на темите - тази и други, допълнително разваля атмосферата. Не е нужно...
Иначе по темата - малко ще са цивилизованите хора, които не биха се съгласили с Нергал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 31.01.2021 11:11:46 + 6 8
Да, ако минаваш и погледнеш отстрани може и така да изглежда. Колко често четеш тук? Аз съм "вътре". И има 5-6 тролчета, които изповядват и пропагандират една човеконенавистна идеология и някак си (случаенос) почти по всички останали въпроси са на едно и също мнение.
Те трябва да бъдат изобличавани и навряни обратно в мишата дупка от която са изпълзяли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 29.01.2021 17:04:38 отговори + 14 20
Прав бях. 4 патреотарски рубладжийчета дотук са пак "на едно мнение"
Все още ми липсва Хедбенгъра Да не са го хванали, че тайно се целува в храстите с някой Алексей?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кукувица 30.01.2021 15:10:23 + 6 8
ку-ку, ку-ку... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 30.01.2021 20:48:11 + 9 9
Първо аз не съм човек като теб чудещ се по цял ден каква тъпотия да напише.Твърде много съм ангажиран.Второ НИКОГА не съм харесвал политиката на Русия,САЩ или ЕС провеждана към БЪЛГАРИЯ.Така,че тази глупост с рублите издиша.Трето фен съм на BEHEMOTH и тук съм на едно мнение с Nergal.А относно църквата,аз съм езичник и в миналото си практикуващ окултист и сатанист.Слава на Тангра....И ДА НАЦИОНАЛИСТ ДО КРЪВ СЪМ.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 31.01.2021 11:17:49 + 6 9
Я как мина в оправдателен режим
Ну, молодец!
С твоите глупости вече многотомник може да се издаде. И естествено, че си много ангажиран. Работата, която на средноинтелигентен човек отнема 1 час, ти я извървшаш за 4 часа. От там и голямата ти ангажираност

Дори да си наистина с Нергал по този въпрос - няма значение. Другарчетата ти вече се изказаха единодушно против. И една малка разлика не те изважда от общия профил
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 31.01.2021 12:36:58 + 8 6
ти си жалък малък човечец...комплекси те изяждат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 31.01.2021 16:15:48 + 6 9
Трябваше да се оправдаеш, че твоя надзорник е от Сибир и заради часовата разлика ти подава репликите със закъснение
Иначе помним и другите ти обяснения, че си висок рус и така нататък
А понминм и че те разкриха, че си мега комплексирано тролче, на което в други сайтове не отговарят и за това си дошъл тук
Само не си спомням как ти беше висшето арийско име - Живко, Жельо, Милко или нещо подобно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 31.01.2021 17:17:13 + 7 7
Нито ме знаеш какъв съм в личният живот,нито ме познаваш.И повярвай с хора като теб нямам нужда да общувам.Спри да пишеш тук под различни псевдоними....И Вземи си намери ДОСТОЙНА работа,не само да лапаш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 31.01.2021 21:15:35 + 5 7
Пределно ясно е какъв си - мижитурка, която се прави на голямата работа в нета. Ясно е и че не ти е комфортно да общуваш с по-умни хора от тебе, защото хем така номерцата ти не минават, хем ти лъсват всички тъпотии и невежество. Плюс очевадна неграмотност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 31.01.2021 21:58:08 + 6 4
Поредното доказателство за твоята слабост и незначителност.Аз винаги тук съм говорил по темите през призмата на МОЯТА позиция.Никого не съм обиждал,докато ти само това правиш с ЧОВЕЦИТЕ които не са на твоето елементарно-детинско ниво.И повярвай ми,това те издава като човече пълно с комплекси и осъзнат посредствен нет персонаж блуждаещ около великолепието на другите като епизодичен "герой". Слабостта ти грее като жар от кандило разнасяно от обрязан поп.Браво човече умееш да размиваш,ех за твоя сметка...но ще го приема като почерпка от незадоволена жена копнееща за сладострастие... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 1.02.2021 01:02:23 + 4 7
... каза мижитурката, която рефрешва статията няколко пъти всеки час, за да си напише поредната глупост. По-инфантилно нещо от това тука скоро не беше писано:
"посредствен нет персонаж блуждаещ около великолепието на другите"
Ти просто не си в ред. "Великолепието на другите"
Останалите ти бисери тотално бледнеят пред този. Поредно доказателство защо не искаш да общуваш с по-умни от тебе.
А и нали "нямаше нужда" да общуваш с мене, бе? Защо рефрешваш нонстоп нетърпелив да се изхвърлиш като .... на мокър пясък?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 29.01.2021 14:35:00 отговори + 27 0
Религиозността е едно от най-ярките практически проявления на човешката глупост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър Павлов 29.01.2021 14:29:53 отговори + 0 23
В интерес на плурализма, нека да порасъждаваме малко, кое от двете е по-близко до нацистките прийоми за чист народ. Дали забраната на абортите и следствието от това - потенциално болнородени деца или разрешаването им и терминирането на "проблема" от зародиш?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 29.01.2021 15:25:17 + 18 5
Нито едното. Наци-зъм, а не Народно нещо си. Нацистите са имали за цел чистота на нацията, а не просто на народа и са "филтрирали" по етнически и расов признак.
При разрешени или забранени аборти няма никакво етническо, расово или друго разделение. И например процентът на аборти при циганите е много висок в цяла Европа. Забранявайки абортите, ти увеличаваш числеността на този етнос. Това нацистко ли е?
Освен това - разрешени аборти в никакъв случай не означава 100% липса на деца с дефекти. Нито дори 90%, нито 60-70%, а може би и по-малко от 50%. Първо - някои дефекти не могат да бъдат открити преди раждането. Второ - далеч не всички родители решават да направят аборт в такива случаи.
А и освен всичко останало - тежко увредените деца не живеят дълго и/или не раждат свои деца. Така че наличието на единици с "грешни гени" почти винаги приключва с тези единици. Те не ги предават по-нататък.

В интерес на плурализма ти отговорих с логични примери и съждения. А не просто да ти кажа, че това, което си написал, е нелепост, популизъм и демагогия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шубидуб 29.01.2021 14:13:36 отговори + 19 0
Като изключим пуберските изпълнения с паленето на библията, което е тооолкова еджии, омг!, когато го правиш безопасно в Европа, позицията му по този въпрос е адекватна. Никой от спускащите тези закони не се замисля какво е да гледаш дете с увреждания. Единственият резултат ще е бумът на нелегални аборти и пътуването зад граница за тази цел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sign 29.01.2021 13:13:53 отговори + 3 20
Неграл е последовател на Алистър Кроули (достатъчно е да се прочетат текстовете на песните и албумите му - „Thelema.6“ ), вероятно и сатанист (ако вземем заглавието на албума на бандата), така че е нормално да е против всичко, което защитава Католическата църква. Добре дошло за него е всичко което разлага обществото, семейството... Нали е бунтар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 29.01.2021 14:16:28 + 24 0
Прекратяването на нежелана бременност `щото разлага обществото и семейството... Четеш ли се какви ги пишеш изобщо?
Нергал е напълно и стопроцентово прав.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 29.01.2021 11:25:40 отговори + 8 9
Аз съм за. Да очакваме и яка песен по темата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 29.01.2021 12:42:21 + 13 6
"За" какво си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Low 29.01.2021 09:52:06 отговори + 6 36
И кой е точно тоя нахалник, който си позволява да има ... ооооо - критична позиция Или пак рекламка за т.нар. му музикални напъни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 29.01.2021 10:14:59 + 21 22
И кой е тоя БГ никаквец, който си позволява да има ооооо критична позиция към световно известен метъл музикант?
Или пак никаквеца прави рекламка в полза на господарите му от Кремъл?

Хайде сега чакаме Метълхедбенгъри и още един-двама рубладжии тук също да се изкажат в подобен стил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 29.01.2021 13:59:45 + 10 14
Ето няколко коментара на Low от новините около Джон Шейфър.
Къде са другите рубладжийчета? Заради часовата разлика още не са си получили инструкциите ли?
Да не би Володя да ви е обещал да ви прати на пионерски лагер в Геленджик? Лъже както винаги

And I Quote:

"Вие от къде сте сигурни, че тези точно, които са нахлули в капитолията са Тръмписти? Твърде подозрително приличат на отрядите от BLM, Defund the police и подобните на къс повод към демонократите."

" хората на изкуството е нормално да засвидетелстват вечна вярност на демонократите. Все пак почти всички световни медии, както и цялата кино индустрия са в техни ръце."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 29.01.2021 15:59:15 + 16 12
Струва ми се, че "не знам" има психични отклонения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 29.01.2021 17:00:26 + 11 15
Струва ми се, че ".................." има мозък, който се събира в едно топче за тенис и пак остава празно място.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 29.01.2021 17:18:55 + 11 10
В допълнение - злобен и инфантилен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 29.01.2021 17:26:00 + 10 12
В допълнение - селски простак и дебилен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 29.01.2021 17:30:44 + 13 1
Спрете дотук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 29.01.2021 08:31:55 отговори + 24 3
Браво Adam! Браво Nergal! Браво Darski! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 29.01.2021 06:22:06 отговори + 22 21
Eто това достойна и смислена политическа позиция, не като онзи назобения с конспиративни теории дето скоро ще търка наровете в затвора заради безчинствата си във Вашингтон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


не знам 29.01.2021 08:41:18 + 22 17
Ето това е достоен и смислен коментар!
Чудно ми е патрЕотарските тролчета, на които плащат с рубли каква позиция ще изкажат по случая. Всъщност ясно е, че каквато им кажат. Но това ми е чудно.
Някак си усещам, че всички които са: 1) Про-Тръмп; 2) Анти-Ковид; 3) Хомофоби и родеещи се по още няколко такива признака - сега ще заемат пак единна позиция

Мощно подкрепям Нергал. И не мога да си обясня как през 2021 година в европейска страна, при това не Албания или подобна, ще забранят абортите. Даже при фетуси с малформации. Това повече подхожда на т. нар. КНДР.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".