Вижте видеото на INTELLIGENT MUSIC PROJECT с Ronnie Romero "I Know"

28 яну 2021, 20:23 ч. 1299 / 11 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на INTELLIGENT MUSIC PROJECT "I Know".

   Песента е първи сингъл от предстоящия шести албум на проекта "I Know". Той ще излезе на 5 март и ще бъде и втори с вокалиста Ronnie Romero (RAINBOW, LORDS OF BLACK и др.) след "Life Motion". Режисьори на видеото са Васил Стефанов и Стефка Николова.

  [Актуализация към 10:19 ч. на 29.01.2021] В деня след премиерата на клипа получихме следната официална информация:

Първият сингъл от предстоящия албум на българската супергрупа Intelligent Music Project "The Creation" е вече факт. Песента е придружена от атрактивно музикално видео, в което освен зведата на рок легендите Рейнбоу, участие взима и неговата годеница – румънската красавица Корина Минда.

Песента носи името "I Know", а сюжетът във видеото включва коли, дрифт и, разбира се, любовни сцени между Рони и Корина.

„Определено чувствам, че това е една от любимите ми песни в предстоящия албум. Това е типично хард рок парче с много Рейнбоу елементи в него. Освен това е много динамично, позитивно и носи добро настроение", споделя Ромеро за „I Know".

Автор на музиката и текста към парчето е създателят и продуцент на Intelligent Music Project – д-р Милен Врабевски.

„Тази песен я написах специално за Рони Ромеро. Вдъхнових се от енергията в невероятния му глас. В парчето се пее за страха, за постоянното колебание у хората и за това, че ако човек остави тези чувства да доминират, това няма как да го доведе до смислено съществуване. Представете си една паяжина – ако попаднете в нея и покажете страха си и започнете да треперите, паякът веднага ще разбере и ще дойде да ви изяде. Посланието на песента е винаги да бъдем полезни, постоянно да правим стъпки към откриването на нови и нови начини да служим на хората около себе си. Да имаш цел в живота, те прави значим и те държи буден!", сподели д-р Врабевски.

Освен Рони Ромеро и останалите български музиканти, които взимат участие в песента, още едно легендарно име блести в състава на Intelligent Music Project – барабанистът на група Styx - Тод Сукърман:

„Беше много забавно, докато свирех „I Know". Отива леко към хеви метъл, има много двойни каси, но има и страхотна мелодия!" споделя Сукърман.

Шестият албум на д-р Милен Врабевски и Intelligent Music Project „The Creation" ще бъде факт на 5-ти март. Участие в него взимат Рони Ромеро (Рейнбоу), Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath), Джон Пейн (ex-Asia), Тод Сукърман (Styx), Карл Сентънс (Nazareth) и Ричард Грисман (River Hounds).

 

 

ronnie romero



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Опърпан 30.01.2021 15:59:25 отговори + 4 0
Доста свежо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 29.01.2021 08:50:54 отговори + 7 2
Абе Ромеро сега във всеки клип с него ли ще си пробутва румънската изгора?
Харна е, ама това заприличва на шуробаджанащина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Purple 29.01.2021 01:32:55 отговори + 4 9
Големи досадници са. Показват надлежно магията, която носеше Ричи и без която тази музика е ужасна скука. Пак това е сравнително добро парче. Опитах да гледам един техен концерт и ми се искаше да да не се бях опитвал. Веднага пуснах групата на Теодоси Спасов. Макар че не слушам подобна музика ми напълниха душата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".