Nergal призовава към въздържаност в коментарите по случая с DECAPITATED

15 сеп 2017, 09:09 ч. 1593 / 9 5
пред./следв.

   Както знаете, всички членове на полската дет метъл група DECAPITATED бяха арестувани в САЩ и обвинени в отвличане и групово изнасилване на фенка след концерта им в Спокан, Вашингтон на 31 август. Музикантите бяха задържани няколко дни по-късно и транспортирани до града, в който е извършено предполагаемото престъпление.

   Вчера стана ясно, че DECAPITATED отменят участието си на турнето с KREATOR и DAGOBA, което ще мине и през България на 24 януари 2018 г. По-късно групата разпространи и първото си официално изявление по случая.

   Сънародникът на DECAPITATED Nergal от BEHEMOTH публикува във "Фейсбук" призив към хората, които коментарат ситуацията да проявят сдържаност и да не правят крайни изказвания преди да е сигурно дали има извършено престъпление или не. Ето и цялата публикация на Nergal:

Справедливост за всички?

Животът по време на турне можеше да стане шантав и в миналото, може и сега.

Аз не съм бил в буса на DECAPITATED. Не съм говорил с никого и не познавам никого от останалите хора.

Не искам да спекулирам, но и в личния си живот, и в дългите години на пътуване по турнета съм научил, че хората са сложни личности.

Лично аз не съм насилвал никого да прави секс с мен и не бива да има НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ в подобни случаи, без съмнение. Но аз познавам момчетата от DECAPITATED и по мои наблюдения те са група от добри, свестни и трудолюбиви хора.

АКО наистина те са извършили престъпление, ще трябва да се изправят пред последствията от това, но моля имайте предвид, че към този момент не всички от замесените в случая са разказали какво е станало. Затова, МОЛЯ, поемете дъх, бройте до 10 и ПОМИСЛЕТЕ преди да започнете да ги заклеймявате, обвинявате и съдите публично за нещо, което те може дори да не са направили!

И аз съм бил арестуван, прекарвал съм нощта в руски затвор, където паспортът и телефонът ми бяха конфискувани. Познавам чувството, но мога само да си представя ужаса и травмите, през които моите приятели и всички въвлечени преминават сега.

Искрено се надявам този случай да приключи положително за тях възможно най-скоро и те да се завърнат благополучно у дома.

Бъдете силни и се дръжте!

 

behemoth-live-sofia



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 15.09.2017 22:21:55 отговори + 1 0
Имам тениска на Decapitated, от 1 година. Дали, ще ме бият бабите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метъл 15.09.2017 12:56:29 отговори + 13 0
Евала на Нергал.Много голям!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОЛД МЕТАЛ 15.09.2017 11:11:02 отговори + 2 19
Боклуци! Циркаджии! Само петнят името на метъла! Заради такива съм срещал подигравки от хората... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крум Зарков 15.09.2017 11:35:49 + 15 0
Простак. Нергал ти казва да мълчиш, а ти грацаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 15.09.2017 11:37:22 + 11 0
Да бе. Кои са тези хора, които например сега следят новините за Decapitated и са наясно какво се случва и после ще ти се подиграват? Бабите от квартала или леличките в магазините? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".