NEVERMORE потвърждават за "Wacken Open Air 2009"

11 ное 2008, 22:32 ч. 218 / 6 2
пред./следв.
NEVERMORE са следващата по-изявена банда, потвърдила участие на фестивала "Wacken Open Air", който ще се състои между 30 юли и 1 август 2009 г. във Вакен, Германия. Така, временният списък с изпълнители придобива следния вид:
AMON AMARTH
CATHEDRAL
EINHERJER
HAMMERFALL
IN EXTREMO
IN FLAMES
KAMPFAR
KORPIKLAANI
MACHINE HEAD
NEVERMORE
TRISTANIA
WALLS OF JERICHO


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik_Priest 12.11.2008 01:27:53 отговори + 0 0
А дано! От бая време ми се ще да дойдат - още повече след като бяха записани за онзи MoR, дето трябваше да го бъде във Варна, ама ниц! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 11.11.2008 23:54:39 отговори + 0 0
А сега да потвърдят и една дата за БГ... :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".