Тази сряда в "Бруталика" по радио "Z-Rock"

11 ное 2008, 22:10 ч. 162 / 6 1
пред./следв.
В следващото издание на "Бруталика" на 12 ноември ще звучат парчета от новите албуми EDGUY, DEEDS OF FLESH, SATYRICON, ANTHEM, както и класики на IMMORTAL и TYRANT. Очаквайте още много музика, а специални гости ще бъдат група БАЛКАНДЖИ. Един от слушателите ще спечели билет за концерта на EXCITER и HAGGARD на 20 ноември. Предаването се излъчва всяка сряда и събота от 21:00 до 23:00 ч. по радио "Z-Rock".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Д-р Тарибо 11.11.2008 23:40:56 отговори + 0 0
А! SATYRICON това е добре да се чуе....много съм любопитен да чуя новият им албум.Колкото до това дали са се комерсялизирали поради участието на SLIPKNOT удърника...не категорично не смятам така както казва самият Фрост "Този,който смята,че сме се комерсялизирали по тази причина е идиот,който не може да преусмисли собствените си ценности.Джордисън свърши страхотна работа и беше много добър мой заместник". (Все пак чакането за виза е голяма досада и може да те накара да изпушиш по някое време) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".