Невероятен завършек на "Kavarna Rock Fest 2011" с ARCH ENEMY

17 юли 2011, 22:01 ч. 349 / 3 4
пред./следв.
Пишем тези редове, тресейки глави, под тежките звуци на ARCH ENEMY - още една култова банда, която посети за първи път България в рамките на "Kavarna Rock Fest 2011". Шестото поред издание на фестивала приключва, както и започна - при повече от благоприятни метеорологични условия, чудесна организация, хиляди екзалтирани фенове, озвучаване на много добро ниво... Очаквайте в утрешния ден традиционния подробен репортаж от събитието, фотогалерия с 50 снимки на ARCH ENEMY е вече на ваше разположение.






Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kcaniba 18.07.2011 22:02:40 отговори + 0 0
Не видях нивото, нито ср вълнувах от публиката толкова... Но като цяло бе добър завършек, въпреки че нямаше сили от великата втората вечр.. Анжелка с Амоткина и компания бяха на висота!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 18.07.2011 12:41:12 отговори + 0 0
Разбиха ни, сетът беше по-кратък от очаквания, но размазващ! И публиката беше много на ниво, мисля, че и те се накефиха не по-малко от нас пред сцената Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 17.07.2011 23:38:25 отговори + 0 0
Яка мацка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thrasher 17.07.2011 22:51:47 отговори + 0 0
Браво за организацията и всичко останало ... Жалко, че го пропуснах, но се надявам пал да дойдат на БГ земя ... Сега гледам напред към непалм, декапитейтед, ин флеймс, амон амарт ... Метъл годината тепърва започваааа!!!!!! Айде и със здраве ....Хейл МЕТЪЛ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".