NEW MODEL ARMY: "Надяваме се концертите ни от юли нататък да се състоят, но няма гаранция"

25 мар 2020, 17:15 ч. 436 / 7 0
пред./следв.

   Английската пост-пънк/рок банда NEW MODEL ARMY публикува съобщение във връзка с промяната в концертното ѝ разписание през този и следващите няколко месеца поради пандемията от коронавируса COVID-19. Музикантите споделят:

   Много се надяваме концертите през юли и след това да се случат по план, но разбира се в момента няма гаранция за това. Всичко, което можем да кажем, е че ще пренасрочим каквото се наложи да отменим.

   Както знаете, NEW MODEL ARMY трябваше да гостуват в София на 29 март. Заради извънредното положение в България и спирането на всякакви масови мероприяия, шоуто бе отменено. Към момента новата дата за гостуване у нас е 15 ноември.

   Преди да дойде есента трябва да бъде отговорено на още доста неизвестни - дали насрочените събития през втората половина на април, през май, големите летни фестивали и др. ще се състоят. Към момента нищо не е сигурно, както казват и самите NMA.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".