NIGHTMARE и DEADSCAPE с концерт на 8 ноември в Казанлък

18 окт 2019, 08:15 ч. 491 / 12 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След по-малко от месец, на 8 ноември (петък), две софийски банди ще пропътуват разстоянието от столицата до Казанлък, за да се качат на сцената на местния Hope Live Club. Пред казанлъшка публика концерт под надслов „The Plebeian Hopeless Crusade" ще изнесат опитните NIGHTMARE (прогресив траш/дет метъл); в това свое начинание те ще бъдат подкрепени от мелодичните дет метъли DEADSCAPE. Тази комбинация е вече изпитана – двете групи не за пръв път излизат на една сцена. Началният час на шоуто ще бъде 23:30, а входът ще бъде на цена от 5 лв. Събитието във Facebook ще намерите, ако кликнете тук.

NIGHTMARE са създадени в края на 2000-та година. Преминават през редица промени в състава, като понастоящем групата се състои от Цветан Петков (китара, вокали), Петър Василев (китара), Мартин Русев (бас) и Константин Модев (барабани). Зад гърба си имат два албума – „The Riot" (2010) и „Dead World" (2014). Обичат да експериментират със звученето си, затова сами предпочитат да избягват стиловите етикети за собствената си музика. Профила на групата във Facebook можете да откриете на този линк.

DEADSCAPE е българска мелодик дет метъл банда, базирана в София, основана в края на 2015 г. Към момента в нея влизат Мирела Кънева (вокали), Александър Трифонов (бас, вокали), Иван Братоев (китари), Ани Димитрова (китара) и Иван Колев (барабани). С течение на времето, след като претърпяват многобройни кадрови промени, сформират стабилен състав и изнасят няколко концерта на местната сцена през 2018-2019 г. През февруари издават единствения си засега сингъл – "Forsaken". Репертоарът на бандата залага предимно на авторски материал. Профила на групата във Facebook можете да откриете на този линк.

 

още за:

NightmareDeadscape


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".