NIGHTWISH няма да правят турнета за промоция на следващия си албум

6 апр 2023, 16:00 ч. 1761 / 29 6
пред./следв.

   Финландските симфометъл легенди NIGHTWISH съобщиха, че след концертите си през тази година ще си вземат повичка от турнета и други изяви на живо.

   Изявлението на групата е както следва:

След планираните концерти през юни 2023 г. ще "окачим шпорите си" за неопределено време що се отнася до концертите на живо и няма да правим турнета за следващия албум.

Причините за това решение са лични, но всички сме съгласни, че те са жизненоважни за благополучието и бъдещето на групата. Бъдете сигурни, че все още обичаме да работим заедно и това решение няма нищо общо с бременността на Floor или с другите ни самостоятелни проекти.

Въпреки това, албумът с 12 нови песни ще се появи през 2024 г., както и три видеоклипа! Групата е развълнувана повече отколкото може да опише с думи за това ново предстоящо музикално приключение.

Очаквайте новини от студиото и лагера на легендарната група NIGHTWISH това лято.

 

nightwish

още за:

Nightwish


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 7.04.2023 03:12:58 отговори + 4 4
те са край откак Флор е там, една и съща вече издавана музика, с Анет последно имаха нови и запомнящи се песни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 6.04.2023 19:34:23 отговори + 3 2
Стана традиция нещо като се случи при тях да ни се обяснява с какво няма общо то. Марко напусна и нямаше общо с нещо. Сега спират турнета и Флоор няма нищо общо.
Дано не издадат акустичен албум. Туомас беше обещал, че един ден издадат ли такъв това ще означава “край”.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да бе 6.04.2023 18:15:10 отговори + 8 1
ddd остави някакви координати. Ще ги пратя на Найтуиш да те питат коя да вземат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 6.04.2023 17:12:12 отговори + 5 8
И да върнат Анета Озонова (Anette Olzon)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 6.04.2023 17:29:07 + 1 11
Да сложат нещо по читаво от двете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 6.04.2023 17:07:52 отговори + 8 12
Дано да сменят Цветелина Янева най сетне ( Floor Jansen). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".