NIGHTWISH пускат за свободно слушане онлайн песента "Sagan"

24 фев 2015, 10:18 ч. 1139 / 6 6
пред./следв.

   На 13 февруари излезе първият сингъл "Elan" от предстоящия албум на NIGHTWISH "Endless Forms Most Beautiful". Самата дългосвиреща творба се очаква на 27 март. По-долу може да слушате свободно онлайн песента "Sagan", която излезе в сингъла, но няма да бъде включена в албума.

 

 

nightwish-elan-single1

още за:

Nightwish


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Winston 8.03.2015 20:11:29 отговори + 2 0
С това парче Тумас все е едно казва "О, фенове мой - да ви го начукам" Дори и най-слабата песен от албумите с Анет е с в пъти по-добра от тази така мазно лееща се помия. Абсолютна гавра с гласа на тъй талантливата Флор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CaptainBlood 25.02.2015 23:26:36 отговори + 1 1
Имам чувството, че всяко следващо парче е по-зле. Тя и на Таря не й се получава соловата кариера, нека да се събират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 25.02.2015 16:12:08 отговори + 3 1
Отдавна съм го изтеглил и си го слушам. Сингъла е 2 песни - Elan и Sagan. И двете не са нищо особено за възможностите на Найтуиш. Комерсия, радиофонични парчета, класации в поп-чартове, нищо общо със симфоник-метъла, нищо общо с метъла въобще, достойни за Евровизия парчета. Иначе съм тотален фен на Найтуиш, за това буча тука из форума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 25.02.2015 00:19:54 отговори + 5 2
Нямам думи, това е гавра с гласовите възможности на Флоор...Поп-фолк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 24.02.2015 14:44:00 отговори + 8 4
то па некой е заритал да ви слуша глупостите...Осъзнайте се и се разпаднете за бога.Сложете достоен край на съществуването си ( като група ,а като хора в личен план ви желая здраве и дълголетие ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nightfan 24.02.2015 10:59:29 отговори + 2 5
Не спират да ме изумяват колко велика музика могат да направят!!!
Благодарности на Туомас!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".