"Hellenic Metal Night" в "The Black Lodge" на 26 февруари

24 фев 2015, 10:08 ч. 292 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 26 февруари (четвъртък) в метъл бар "The Black Lodge" ще се състои "Hellenic Metal Night", част 4. Тъй като наближава и концертът на SEPTICFLESH, в плейлиста ще преобладават подбрани парчета на гръцките титани. Разбира се, няма как да подминем и емблематични групи като: ROTTING CHRIST, FIREWIND, NIGHTSTALKER, SUICIDAL ANGELS, ASTARTE, INACTIVE MESSIAH, NIGHTFALL, OUTLOUD, DESCENDING, LUCIFER’S CHILD, THOU ART LORD, NECROMANTIA, PLANET OF ZEUS, DAYLIGHT MISERY, THE ETERNAL SUFFERING, SEPTUAGINT, NAER MATARON, RAVENCULT, CHAOSTAR, NIGHTRAGE, W.E.B., SORROWFUL ANGELS, 1000MODS, CHRONOSPHERE и много други. По традиция ще има томбола и един от посетителите ще си тръгне и с билет за концерта на SEPTICFLESH, LUCIFER’S CHILD и UPYR.

Началото ще е в 21:00 ч., а входът - свободен.

 

hellenic-metal

още за:

The Black Lodge


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".