NIGHTWISH ще направят 9-месечно световно турне догодина

9 юни 2017, 16:19 ч. 2343 / 9 2
пред./следв.

   През март 2018 г. финландските симфометъли NIGHTWISH ще потеглят на 9-месечно световно турне под надслов "Decades: World Tour". Обиколката започва с 34 концерта в Северна Америка. Предстои да бъдат обявени останалите дати.

   По време на турнето групата ще изпълнява "много специален сетлист" с песни от ранните си албуми, които рядко са свирени на живо. Някои от композициите ще бъдат с обновени аранжименти. Сетлистът ще бъде уникален и изпълняван само по време на "Decades: World Tour".


   NIGHTWISH осъществиха дългоочаквания си първи концерт в България на 14 септември 2016 г. Дали ще видим Tuomas HolopainenFloor Jansen и компания отново у нас - предстои да разберем. В момента певицата и барабаниста на SABATON Hannes Van Dahl отглеждат първото си дете - Freja. Дъщеричката им се роди през март тази година.

 

nightwish

още за:

Nightwish


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 13.06.2017 01:12:11 отговори + 1 0
Ще бъда язвителен- тая новина ми звучи като "през 2018 ще се навършат три години от последния албум на NW и вместо както си е реда да направят албум, понеже явно са в пълна творческа дупка ще отбият номера с турне"
През 2018 ще се навършат 14 години от once през които издадоха само 3 албума ...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 13.06.2017 08:16:05 + 3 1
Че са в дупка е ясно, та по добре да не издават нищо, ако ще е като последните 2:албума, или на Туомас соловия.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".