NIGHTWISH започнаха записите за новия си албум

16 окт 2010, 17:01 ч. 245 / 10 50
пред./следв.
След усилена подготовка през последните месеци NIGHTWISH официално започнаха записите за новия си албум, наследник на "Dark Passion Play" от 2007 г. В момента се работи по ударните партии под ръководството на Kai Hahto (SWALLOW THE SUN, WINTERSUN), саунд-инженери на творбата са Mikko Karmila и TeeCee Kinnunen. Предстои ощо много работа, през февруари 2011-а групата ще записва с Лондонския симфоничен оркестър. Издаването на диска може да се очаква около есента на идната година.

още за:

Nightwish


Коментари   (50)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nina 14.12.2010 22:25:17 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:10c5379e&al=1&vid=22095


http://www.youtube.com/watch?v=YItfNrQmph8


без коментар
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 20.10.2010 16:24:44 отговори + 0 0
Абе писна ми вече от този спор. Както и ми писна цялата словесна помия около ИЗГОНВАНЕТО на Таря да отнася единственият човек, който няма нищо общо.
НЕ ми пука дали Анет е по-добър или по-лош вокал от Таря, не ми пука дали е с 10 или 40 години по-дърта от нея - важното е, че за пръв път след албума Wishmaster се чувства че има ГРУПА, а не само ПЕВИЦА.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

September 20.10.2010 02:27:41 отговори + 0 0
Мирослава - 2010-10-18 18:37:54
Проблема ми не сменянето на Tarja, а това, че взеха некъдърна вокалистка ! Това да слушаш Wishmaster(премерно) изпята ....не ...изпискана е направо нередно! А туомас да го разрешава...това си е гавра с феновете ! Ако Nightwish бяха взели вокалистка...която да може да пее ....щяха да са си на същото ниво на което бяха с Tarja !
------------

Дори, ако бяха взели друга вокалистка, тя също щеше да бъде плюта, щото нали не е Таря.
На мен ми харесват и с Таря, и с Анет, така че очаквам с нетърпение албума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 18.10.2010 19:33:50 отговори + 0 0
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Няма никаква гавра с никой. Ти си мислиш, че се гаврят с теб, а милиони други са доволни.
Ако не приемаш сегашният Найтуиш, няма нужда да ни натрапваш мнението.
И аз не възприемам Хелоуин след 2-ия Кийпър, но не казвам, че Анди Дерис се гаври с някой. Мейдън харесвам само с Брус, а примерно Джудъс, освен Дифендъра, харесвам двата албума с Тим Оуенс.
Такъв е животът, свиквай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 18.10.2010 18:37:54 отговори + 0 0
Проблема ми не сменянето на Tarja, а това, че взеха некъдърна вокалистка ! Това да слушаш Wishmaster(премерно) изпята ....не ...изпискана е направо нередно! А туомас да го разрешава...това си е гавра с феновете ! Ако Nightwish бяха взели вокалистка...която да може да пее ....щяха да са си на същото ниво на което бяха с Tarja ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stani 18.10.2010 13:56:17 отговори + 0 0
Чакам с най-голямо нетърпение! Албум и след това турнеееееее! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__BloodRose__ 18.10.2010 11:11:06 отговори + 0 0
Длъжна съм обаче да те подкрепя за Oceanborn. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__BloodRose__ 18.10.2010 11:07:35 отговори + 0 0
Мирослава: "Просто правя каквото и ти" - аз ше се хвърлям в морето, ти ще дойдеш ли? Направихме се пак на много велики и можещи, да, браво. Ако всички полиглоти имаха твоя начин на говорене и на мислене (такава се изкарваш), досега да сме се затрили.... милата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.10.2010 10:21:19 отговори + 0 0
Аз определено не слушам псевдо метал и слушам само класика,но в DPP всичко си е направено както трябва и за мен е най-силният им албум.Аз съм забеляззал че просто хората имат комплекси,когато някой велик музикант напусне някоя група и с неговия заместник започва умишлено да не се харесва групата,дори и да продължава да свири прекрасно.Ето такива примери пък аз мога да дам много:Nightwish,Iron Maiden,Accept,Helloween,Black Sabbath,Judas Priest,Uriah Heep,Stratovarius и още много,ама сега не ми се мисли толкова.Това е много глупаво като си фен на някоя група и да започнеш да не харесваш с новия музикант(или заради липсата на някой).Всички тези групи свирят невероятно за мен и без някои хора,които са ги напуснали,а при някои групи даже са и по-добри като Black Sabbath и Nightwish например... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 18.10.2010 07:03:37 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-10-18 01:28:48
Ти пък с кой акъл вярваш на глупостите на туомас??
За мен това писмо е пълна тъпотия на един самотен и премазан от живота човек...да, велик музикант е, но това не променя факта,че се показва като келеш !
И във връзка с това,че DPP е бил възхода на Nightwish..
имам 2 неща да кажа
1во- Всеки иска да чуе как звучът с новата вокалистка(ето ти най-продавания)
2ро- всички тия 1ви места са заради пубертетчетата, които слуша псевдо метъл и не различават хубава от гадна музика !
Не отричам, че е отлично направен, ама не е нещо велико( като Oceanborn например) !

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.10.2010 01:28:48 отговори + 0 0
За тези, които обсъждат личностните качества на Таря (осноно __BloodRose__ и Мирослава): Помните ли какъв беше повода за изгонването на Таря от Найтуиш?
Ето го тук: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=43248

За мен това е достатъчно, да си направя някои изводи за личностните и качества. Последният и албум ми допада дотолкова, доколкото се вписва като фонова музика, по време на работа. Найтуиш след Таря не съм слушал и нямам мнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 18.10.2010 00:46:32 отговори + 0 0
така значи да напиша и аз няколко реда по темата.
аз също съм от феновете на NIGHTWISH с Таря,анет вярно е един вид не реализира поп певица тръгнала на стари години да се пробва на метал сцената та белким некой я забележи.В времето съдбата среща понякога хора който всеки сам за себе си е не заменим срещат се в точния момент на точното място в момента в който някой от тях по някаква причина реши да напусне
и групата се проваля примери за такива групи има много някой от тях са antera един човек заслепен от силата на славата парите и дрогата решава да напусне и какво се случава ,от една голяма група се раждат дозина (в повечето случай) муѝзикални проекти обречени още в зардодиш на провал или да останат в сянката на групата гигант , фактите са Superjoint ritual Down и много други проекти на Фил който на фона на пантера ще си останат не успешни (човек залагаше на 2-3 тежки еднообразни рифа ,можеби само толко знае да изсвири ...незнам)и тези рифове можеш да ги чуеш в 2-та албума на суперджоинт 3-те на доун,и в всички други негови проекти. от друга страна се раждат damageplan, reabel meets reabel два други проекта който ще останат в историята проекти в който има ритъм динамика Живот до като в Гениалноста на фил това липсва ,друг такъв пример са SEPULTURA-НАПУСКА МАКС и сепултура почват да тъпкат на едно място,за кратко макс дръпва много с SOULFLY но след това решава че трябва да подържава на световно не известни неометъл келеши и последните му албуми лично за мене не струват,случая с NIGHTWISH е абсолютно същия решиха хората че е крайно време да се продадът за пари и че трябва да си вземат барби-кукличка(както се казва стара чанта ама лачена, до днес не знаех че анет е на 40 ама аиде ала д аса и тия 40 години)с която да натрупатмалко кинти лошо няма в това но да бяха сменили името с Таря бяха една истинска оригинална група който си извоюва смея да кажа сериозно име ,име което с ръка беше потъпкано.последния албум на NIGHTWISH щях да кажа че е много готин ама при положение че бяха го издали с друго име защото ттози албум а по всяка веройтност и следващия и по по следващия няма да са достойни да излизат с това име по простата причина че не звучат като NIGHTWISH а звучат като някоя тинейджърска поп група с тук таме рок (метал)елементи.няма да забравя за пръв път през 2000-та като чух Oceanborn невероятно мощен албум с тежки китарни рифове разнообразни соло , не повторимитевокали на Таря,резултат от това беше магията имкоято те караше да настръхнеш.соло албумите и признавам не сакой знае какви но Tarja + NIGHTWISH е някаква невероятна комбинация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 17.10.2010 23:27:23 отговори + 0 0
Верно кавара на Still of the Night е нещо ужасно на Таря.Това е пълна подигравка с рок музиката,чак като го слушам ми става смешно.Факт не оспорим е че на Найтуиш това им беше уж чара с оперното пеене там,или както искате го наричайте,аз харесвам доста песни на Найтуиш от периода с Таря,но наистина един великолепен албум,който чух от тях при който настръхнах като го чух за пръв път беше Dark Passion Play!!!Невероятни песни,невероятни композиции,които с Таря най-вероятно щаха да ми станат противни.Просто не мога да си представя как би звучала Meadows of Heaven в нейно изпълнение,щеше да е още една подигравка с рок музиката.Докато Анет не е кой зна каква певица,има далеч по-добри от нея,но поне си е на място пеенето със стилът на Найтуиш и не се и съмнявам че новия албум отново ще е великолепен!!!

П.П.Не само кавърите ами и песните на Таря от самостоятелната и кариера са ужасни!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доктора 17.10.2010 22:58:41 отговори + 0 0
Ееее...най-обичам ей така, да чета как хората си ги мерят...
Оставете на мира Таря и групата да си се развиват...
Едно мнение няма да има НИКОГА.Не го ли разбрахте!Дори и да изкарвате стенографии от конференции и прочие, за да докажете кой, кого...
За мен специално, не искам да ангажирам никого с мнението си групата си бяха много добре с Таря, с новата просто звучат като останалата метал,готик,симфоник групи с женски вокал, просто няма разлика, освен хубавата композиция на Холопайнен.А и последният албум е най-титолования, защото е първият с нов вокал и се очакваше...
Не се карайте, смешни сте! Всички имаме мнение и нека да не си го тикаме в очите толкова грубо!Слушайте си хубавата музика с или без Таря и Анета...

С много любов
Доктора!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2010 21:12:20 отговори + 0 0
абе като ги изборяваш тия награди тя и Лейди Гага и Мадона имат повече награди даже, ама не им се кефиш повече от ДПП Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 17.10.2010 20:56:16 отговори + 0 0
Откровено признавам, нито познавам някой от групата, нито съм им ходил на концерт. Ако си забелязал, не обсъждам личностни качества, а само музика.
Не виждам каква е връзката между въпросите ти и харесването на даден албум.
Аз и на Tool не съм ходил на концерт, нито познавам някой от групата, но това не ми пречи да съм техен die-hard фен.
Не може, въз основа на фактите, да не се съгласиш с мен, че Dark Passion Play е най-титулованият им албум.
А това дали на някой му харесва или не, е личен избор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 17.10.2010 20:29:19 отговори + 0 0
Danny Carey
Колко концерта сте гледали на групата и колко от членовете на групата познавате лично?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 17.10.2010 20:25:03 отговори + 0 0
Гюро Ахмедов, ама ти си наистина като кон с капаци, братче.
Не ми се води безмислен спор, просто Dark Passion Play ми харесва най-много от всички, а аз, за разлика от повечето пишлигари тук, съм купил всички дискове на групата.
Не мога обаче да не забележа, че се опитваш да манипулираш данните, като казваш, че Dark Passion Play e никакъв албум.
Чети сега:
- ний-успешен албум с над 2 млн. продадени копия
- 1-о място във Финландия, Германия, Швейцария, Унгария, Чехия и Хърватия
- 5-рно платинен във Финландия
- платинен в Германия, Унгария и Швейцария (тук двойно)
- златен в Швеция, Австрия и Полша
- сребърен в UK.
А сега кажи пак за останалите какво са спечелили.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 17.10.2010 20:20:51 отговори + 0 0
Гюро Ахмедов, ама ти си наистина като кон с капаци, братче.
Не ми се ноди безмислен спор, просто Dark Passion Play ми харесва най-много от всички, а аз, за разлика от повечето пишлигари тук, съм купил всички дискове на групата.
Не мога обаче да не забележа, че се опитваш да манипулираш данните, като казваш, че Dark Passion Play e никакъв албум.
Чети сега:
- ний-успешен албум с над 2 млн. продадени копия
- 1-о място във Финландия, Германия, Швейцария
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2010 19:29:29 отговори + 0 0
ай, ай, ай - две висши образования - то и такова ни е нивото на образованието явно, че и пет да вземеш - това по-умен не те прави, ако не знаеш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гюро Ахмедов 17.10.2010 19:13:38 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-10- - 2010-10-17 19:01:04
заравих да си напиша името
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 17.10.2010 19:10:59 отговори + 0 0
BloodRose__ тийнейджърския ми акъл го няма вече много години, но няма значение ! И хайде да не говорим кой колко езика знае,че ще трябва да напиша един доста дълъг списък! Не те обиждам...просто прява каквото и ти ...говоря за някого без да го познавам ! Но щом се засягаш толкова лесно и гледаш да се покажеш какво можеш ...предполагам съм права !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен - 2010-10- 17.10.2010 19:01:04 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-10-17 18:47:51
намам нужда от Вашите изводи и коментари относно моята особа,за което предварително Ви благодаря
/за Ваша информация с две висши образования съм и съм гледал над 200 рок концерта,от които над 35 са извън България/.Досега не съм си позволявал да обиждам никой персонално от пишещите фенове във форума
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__BloodRose__ 17.10.2010 18:48:09 отговори + 0 0
Мирослава, разбира се, не пада по гръб и веднага започва с обидите... Организация? Другите групи бяха там, а тя - не; ВЯРВАМ, че ти си отишла и си се запознала с нея, за МОЖЕШ да кажеш, че е "мил и добронамерен човек". Чудесно е, че имаш мнение, но бих искала да кажа нещо за пиянския си задник - моя милост пиянският задник говори два западни езика и учи счетоводство и контрол - ъхъ, от най-пиянските задници, определено. Още нещо - не помня да съм спомянала думата "кучка" по адрес на Таря... споменах нещо за кака Анете, но не беше тази думата.... Ок, Мирославке, залъгвай тийнейджърския си акъл с фикцията за Богинята Таря, лека вечер!
За разлика от теб, Гюро си е направил труда да обясни като човек за хотел Одесос, за което му благодаря
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2010 18:47:51 отговори + 0 0
нещо пак ти се изплъзна смисъла - "кон с капаци" е мнооого различно от просто кон
със здраве - продължавай да пасеш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гюро Ахмедов 17.10.2010 18:41:20 отговори + 0 0
по-добре кон отколкото кобила като тебе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2010 18:37:58 отговори + 0 0
а ти ако само малко успееш да се погледнеш от страни ще разбереш, че си един спънат кон с капаци..
и ако тръгнем да правим психологически характеристики на подобни хора нищо добро няма да прочетеш там
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 17.10.2010 18:20:41 отговори + 0 0
Danny Carey :::::::::
Спор няма в чартове имат високи места заедно с групи като Village People,A-HA,Duran Duran.
Но ако поне мъничко прочетеш историята на групата ще ти стане ясно,че платинен статут има албума "„Wishmaster“,златен статут има албума"Oceanborn".Последният студиен албум с ТАРЯ „Once“ достига три пъти платинен статус във Финландия, платинен - в Германия и златен - в Швеция и достига до първо място в Гърция, Германия, Норвегия и Унгария.
а за албумчето с бабата анетка има един голям к.р.
Имам и едно предложение за всички фенове на анито - като и гледам клипчето "Bye Bye Beautiful" как е излязла обута с цвички,вземете и съберете малко парички да си купи едни свестни обувки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2010 17:47:33 отговори + 0 0
И на Алис Купър е мега гаден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 17.10.2010 17:07:00 отговори + 0 0
До този момент Dark Passion Play е най-успешният албум на групата - в чартове и като продажби.
Този факт е достатъчно красноречив.
Лично аз съм доволен, че Таря беше сменена, защото стилът и на пеене беше изчерпан за групата.

П.П.: Кавърът на Still of the Night в последния албум на Tarja е един от най-гадните кавъри, които съм чувал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BloodyRose 17.10.2010 16:00:44 отговори + 0 0
Чакам го с нетърпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 17.10.2010 14:38:39 отговори + 0 0
_BloodRose явно не е наясно с факта,че българската организация е малоумна и за това нямаше ss с Tarja !И явнo не е наясно, че Tarja е един мил и добронамерен човек и това може лично да га разбере..като си напъне пиянския задник и отиде да се запознае с нея ....и после може да говори ! Имам чудесни познания по английски и гледам интервюта без преводи...до сега не съм чула нещо което да ме накара да се замисля дали Tarja не е кучка или нещо подобно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 17.10.2010 12:33:12 отговори + 0 0
Браво на Мирослава, Гюро Ахмедов и Галев! Това са хора, които наистина разбират от музика. Нямам нищо против Анет, но тя е подходяща само за поп сцената, а не за метъл група. Nightwish без Таря се превърнаха в жалко подобие на себе си. Така че Холопайнен може само да се извини на Таря и да я покани отново да се върне в групата, но това е малко вероятно да се случи. Истината е, че и Таря и групата загубиха много от раздялата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 17.10.2010 10:34:44 отговори + 0 0
_BloodRose

Не си прав приятелю - в хотел "Отдих",Таря не отказа на никого автограф или снимка,а за signing session на стадиона - много добре знаеш,че се бе изсипал огромен дъжд в Каварна по това време,а и освен това тя имаше ангажименти и с откриването на блока с нейния лик.
Наистина при нея липства тази така наречена "топлина" с феновете каквато я има при ДОРО ПЕШ,ама да е "самодовлна мухла" е меко казано несериозно.
И ако тя е кака,то онази простачка анетка си е направо издухана бабичка.
П.С.Лично мое мнение е, че разликата в певческите данни и сценично поведение между двете е космополитна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__BloodRose__ 17.10.2010 10:18:58 отговори + 0 0
Мирослава, погледай няколко интервюта на Таря, обаче без съмнителните преводи на БГ... и си спомни, че на Каварна рок феста тази година, въпреки че имаше насрочен час за signing session на кака Таря, тя НЕ СЕ ПОЯВИ, защото броят фенове не са й поблазнили окото... несе извиваха хиляди за автографче от Богинята... иначе се прави на много сладка.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


galeff 17.10.2010 09:59:09 отговори + 0 0
Абе не мога да повярвам, никой ли от вас не е гледал концерт с Анет? Та тя е на светлинни години назад от Таря. Мисля, че определението "посредствена певица" е направо комплимент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тра666лиев 17.10.2010 09:43:27 отговори + 0 0
Защо ли най-сетне не издадат албум изпят само от Марко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 17.10.2010 08:23:55 отговори + 0 0
Бабата анетка защо не си гледа бебенцето?Щом на третия месец е разбрала,че е бременна,то възниква и другия естествен въпрос - .......относно това тя дали знае кой е другия му родител ?На марко не му се получи работата с ТАРЯ /а и коя нормална жена може да харесва мъж,който си лакирва ноктите на ръцете и краката/и си взе една,която да му изпълнява всички прищевки.Като чета коментарите и се учудих колко много познават ТАРЯ лично и колко добре са запознати с чертите от нейния характер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 17.10.2010 00:46:44 отговори + 0 0
С Анет са по-добре,точка!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 17.10.2010 00:45:43 отговори + 0 0
Напротив, прав си е. Даже са по-добре. Извинявай ама Анет, която е с няколко години по-стара от Таря, вдъхна живот и свежест в групата. А и да - Таря Е самодоволна мухла! Ако си ѝ била на концерт или си ѝ слушала някое интервю ще разбереш защо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мирослава 16.10.2010 23:44:32 отговори + 0 0
__BloodRose__ - туомас сигурно я е взел за да покаже на Tarja, че и с по-лоша вокалистка пак ще са номер едно, ама не е прав и сега си пати ! А ти от къде познаваш Tarja,че да знаеш,че е самодоволна мухла?? И аз мога да кажа,че си тъпанар, ама не те познавам и съм с възпитание ...и си мълча ! Писнало ми е от умници ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 16.10.2010 22:52:05 отговори + 0 0
Като знам Мико как работи - http://www.cobhc.com/bilder/studio/std20.jpg , http://www.cobhc.com/studio07.php - се надявам свирнята да стане яка и в предстоящия албум :Д. Ще се чуе, като му дойде времето, въпреки че пеенето на Анет в тоя от 2007-а почти ме отблъсна от групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

__BloodRose__ 16.10.2010 21:41:55 отговори + 0 0
"Момичето" е четирсет годишна курва, която забременя на турне и не се усети до третия месец.
На мен лично ми втръсна от ВЕЧНАТА борба Таря-Анете. Таря има страхотен глас, но е самодоволна мухла, нищо, че е невероятен талант, Анете има посредствен, но качествен глас и щом Туомас я е избрал, значи знае защо.
Като не харесвате, вървете слушайте Manowar (или подобна педераска музика от типа)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.10.2010 21:41:21 отговори + 0 0
И аз с нетърпение очаквам новия албум.
Анет добре си пее, не мога да кажа дали с Таря или с Анет повече ми харесват.. много се различават. И с двете добре звучат, а това, че Марко е велик - спор няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.10.2010 21:09:55 отговори + 0 0
Никога не съм ахресвал Nightwish, най-вече заради виенето на противнат аим бивша вокалистка, която косматите метъли дори смятат за красива. За щастие я смениха и сега пичовете най-накрая успяха да покажат истинското си лице (Марко Хиетала е голям, смао това ще кажа) и да почнат да правят музика, която не стои като бекграундче на жена-вълк.

Хейтърите пък нямат просто какво да кажат за Анет - момичето пее хубаво, зарибяващо, има сладък глас. Ама нали не е Таря, любимката на малоумните фанатици, значи е "шитня".

За пръв път мога да го кажа за всички тия години, в които слушам тая музика - очаквам с интерес новия албум на Nightwish!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


New Nightwish fan 16.10.2010 20:35:11 отговори + 0 0
Анет завинаги! Много повече ми харесва от Таря, така че много се радвам от новината! Мисля че има и други като мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милчо 16.10.2010 19:41:34 отговори + 0 0
Чакам го с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.10.2010 18:13:48 отговори + 0 0
за съжаление е ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.10.2010 17:28:28 отговори + 0 0
то и това е ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 16.10.2010 17:15:54 отговори + 0 0
Всичко е ясно,но кой ще пее????????????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".