Николо Коцев ще свири и на цигулка у нас и ще представи части от "Draconia"

9 юли 2010, 18:27 ч. 286 / 2 3
пред./следв.
Световноизвестните музиканти от BRAZEN ABBOT са в трескава подготовка за предстоящите им три концерта в България през септември. Групата на най-успелия в световен мащаб български рок-музикант Николо Коцев в състав Николо (китари, цигулка, вокали), Joe Lynn Turner (вокали), Нелко Коларов (хамънд орган, пиано, синтезатори), Wayne Banks (бас, вокали) и Dave Knight (ударни) идва отново на турне у нас. Концертите ще бъдат във Варна (15 септември – "Летен театър"), Пловдив (16 септември – "Античен театър") и в София (18 септември – зала "Христо Ботев"), а организатор са "Nitrax Productions".
   Николо, който в момента е в България, за да проследи отблизо как върви подготовката за събитието, разкрива една от изненадите, на които ще станат свидетели феновете на групата. За тях той реши да сподели, че за първи път в 15-годишната история на BRAZEN ABBOT по време на концертите той ще свири на живо на цигулка. Николо е цигулар от 5-годишна възраст и досега е ползвал "кралицата на инструментите" във всичките си студийни албуми, но никога не е демонстрирал виртуозните си умения пред фенове. По думите на музиканта "Цигулката е инструмент, който изисква много труд и не прощава на неподготвения изпълнител. Трудно ми е било да я поддържам във форма през годините, затова и не съм я ползвал на концерти досега. Този път обаче ще я включа в програмата – идеята ми за предстоящите концерти е да наблегнем доста силно на инструменталното майсторство". И допълва – "Освен това реших на турнето в България да ползвам много ексклузивен материал – части от още недовършената ми нова рок-опера "Draconia". Ще изпълним музиката в инструментален вариант, който изисква изключително високо изпълнителско ниво. Това е световна премиера на оригинален материал, който ще бъде чут за пръв път от българските ни фенове".

   По предварителна информация освен ексклузивния нов материал на групата в програмата на концертите влизат още песните: "Beggars Lane", "My Resurrection", "Death Alley Driver", "Bad Religion", "Twist Of Fate", "Highway Star", "Live & Learn", "The Road To Hell", "Stormbringer", "Mr. Earthman", "Can't Let You Go", "Guilty As Sin", "I Surrender", "One Life To Live", "Spotlight Kid".

    Билети за събитията се продават в системата на Eventim.bg, билетен център НДК и на място в деня на събитието от 16:00 ч. Предвидените дати са, както следва:
15 септември - Варна, Летен театър (поръчай билет онлайн)
16 септември - Пловдив, Античен театър (поръчай билет онлайн)
18 септември - София, зала "Христо Ботев" (поръчай билет онлайн)


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.07.2010 12:15:52 отговори + 0 0
Стой малко де, поне зала скоро ще имаме :-) А аз лично, макар да съм от София, ще отида да ги гледам в Пловдив. В Античния ще е доста по-внушително според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ави 9.07.2010 19:25:29 отговори + 0 0
Сори,ДЖО Лин!Смотах неволно клавишите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ави 9.07.2010 19:22:41 отговори + 0 0
Билетите вече са купени,чакаме концерта в София Само едно ме притеснява - залата(( Имам лоши спомени от лош звук там. Поне в Зимния да беше! Ама как да се откаже човек от Николо Коцев и Джи Лин?!?!
Ха дано премислят "Nitrax Productions" за по-добро
място!
Да му се не знае, една зала като хората нямаме,завиждам на сърбите за Белградска Арена!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".