Николо Коцев участва в пет песни от албума на RATED X

5 ное 2014, 13:35 ч. 897 / 4 5
пред./следв.

   RATED X е нова хард рок супергрупа, включваща бившия вокалист на RAINBOW Joe Lynn Turner, барабаниста на KING KOBRA Carmine Appice, китариста Karl Cochran (eкс-Ace Frehley/eкс-THOR) и басиста Tony Franklin (eкс-BLUE MURDER). Едноименният дебютен албум на бандата ще излезе на 7 ноември чрез италианския лейбъл "Frontiers Music". В цели пет от композициите на бъдещия диск участва именития български китарист Николо Коцев. Неговата съвместна дейност с Joe Lynn Turner не е от вчера, за последно бившият певец на RAINBOW и DEEP PURPLE се изяви с КИКИМОРА през септември в Русе.

 

Joe Lynn Turner live

rated



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ahah 6.11.2014 07:46:47 отговори + 5 0
Можем да сме горди, че към групата на застарелите дядовци от световна величина, които нямат какво да правят, се е включил и нашият роден застарял дядо пърпълист и е участвал в създаването на още един албум, който ако беше записан преди 30 години пак щеше да е скучен. Тия може и до Каварна да не го докарат.

И тази банда като вземе да свири на живо, ще може да зарадва хората, които са отишли да ги гледат, само и единствено с поредните кавъри на пърпъл и рейнбоу. Нито Търнър, нито Коцев умеят да правят нещо друго, пък и май така си им харесва. Все пак имат късмет, че има достатъчно дърти рок фенове, които са чули нещо ново за последен път през 83та, та си имат публика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 6.11.2014 08:37:38 + 2 1
Човече, много злобарски коментар. Не съм запален фен на никой от споменатите, но определено имат много хубави неща. Нострадамус например си е страхотен албум - музика, обложка, всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sunstorm 6.11.2014 00:50:36 отговори + 3 0
Убаво, ама ги чухме и...нещо не можаха да ме грабнат. Sunstorm на Joe Lynn Turner е на светлинни години от това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Hater 5.11.2014 18:45:32 отговори + 4 1
В крайна сметка пак ще свършат, свирейки кавъри на Пърпъл и Рейнбоу в Каварна на Нова година и Joy Station за Трифон Зарезан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 5.11.2014 14:45:49 отговори + 3 2
Кът разправях, някои се правиха на интересни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".