RATED X, супергрупата с участието на Joe Lynn Turner, с дебютен албум през ноември

8 авг 2014, 22:00 ч. 335 / 3 7
пред./следв.

   RATED X е нова хард рок супергрупа, включваща бившия вокалист на RAINBOW Joe Lynn Turner, барабаниста на KING KOBRA Carmine Appice, китариста Karl Cochran (eкс-Ace Frehley/eкс-THOR) и басиста Tony Franklin (eкс-BLUE MURDER). Формацията ще издаде едноименния си дебютен албум на 7 ноември чрез "Frontiers Records". Предстои да бъдат обявени повече подробности.

   Създаването на RATED X беше анонсирано още през февруари тази година, а албумът беше планиран за май, но поради неизвестни обстоятелства е отложен за ноември. Също така в първоначалния състав на бандата фигурираше китаристът Jeff Watson (NIGHT RANGER, MOTHER'S ARMY), който вече е заменен с Karl Cochran.

rated-x



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 18.08.2014 14:13:44 отговори + 0 0
Ало, реалистите тука - кво предлагате, да се пенсионират ли тия музиканти, кво да правят. Малоумна работа. Все трябва да се оплюе нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 9.08.2014 11:43:41 отговори + 0 0
Спокойно, процентът няма да е толкова нисък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 9.08.2014 11:30:11 отговори + 0 0
Нека свирят хората!!! И на живо сетът им дано не е 79% Пърпъл и Рейнбоу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 9.08.2014 03:29:36 отговори + 0 0
Това е супер група, колкото аз играя в NBA. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо Гого 9.08.2014 02:44:20 отговори + 0 0
Със сигурност, Бай Марин и група почитатели на ''СМОКА'' са изпаднали във транс,научавайки за планетарния проект на извънземният певец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Дедо Гого 9.08.2014 02:40:50 отговори + 0 0
Саrmine И Tony,дали са известни само с тези банди,хихихихи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bowie му майката 9.08.2014 01:00:11 отговори + 0 0
По мое мнение една скромна разбивка на въпросната група.
Инструменталистите в бандата - група наемни музиканти, които свирят с този и онзи вокалисти,без да имат кой знае какво собствено творчество.
Joe Lynn - рок звезда с изтекъл срок на годност, свирещ със всевъзможни формации от музиканти като гореописаните.
Равнометка - Rated X, както много групи от подобен тип ще издаде 1-2 албума, ще посвири тук и там (включае вероятно и у нас с оглед на обичта на БГ фенът към "легенди в рока") ,като основния акцент както винаги ще бъде върху класиките на Пръпъл и Рейнбоу които всички трюта искат да си слушат и ще изчезне от сцената, давайки шанс на замесените музиканти да запишат още един проект в CV-то си си и спокойно да се впуснат в други подобни начинания.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".