NINE INCH NAILS се разделят с барабаниста Jerome Dillon

30 окт 2005, 16:23 ч. 118 / 2 3
пред./следв.
След като NINE INCH NAILS отмениха няколко шоута от турнето си поради влошеното здраве на своя барабанист Jerome Dillon, самият той е разпространил съобщение, в което се казва че напуска бандата, но това няма нищо общо със здравето му. Точните причини за раздялата не се посочват. На мястото на Dillon като ударник в групата ще се изявява австралиецът Alex Carapetis. В момента NINE INCH NAILS са на северноамериканско турне до 20 ноември с QUEENS OF THE STONE AGE, след което "Пироните" ще продължат концертните си изяви в Южна Америка.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOD' ART 19.12.2005 03:28:29 отговори + 0 0
NINE INCH NAILS.Уникана група,неповторима визия,невероятно креативни творчески идеи.Аристократични идустриални експериментатори.Песни оставащи малка следа за нещо позитивно,добро истинко и преживяно във всеки един човешки индивит.LOVE IS NOT ENOUGH. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.10.2005 18:11:49 отговори + 0 0
Ха-ха, да, изпуснал съм Age-а, оправено е :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зоро 30.10.2005 18:00:36 отговори + 0 0
Queens of the stone age е името на групата! И какво ни интересуват Nine Inch Nails в края на краищата??? Егати групата...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".