"Нищо Подобно Фест" - четвъртото лято на един независим музикален фестивал

24 авг 2013, 13:59 ч. 272 / 2 1
пред./следв.
"Нищо Подобно Фест" ще се развихри отново под откритото небе на стадиона в град Стрелча на 31 август. Това е четвъртото издание на фестивала, който обединява пъстри стилове музика, млади музиканти и положителни емоции. Входът за "Нищо Подобно Фест" и къмпингът към него е безплатен, а цените на бара са "достъпни". На сцената на "Нищо Подобно Фест" 2013 ще бъдат:
АБСОЛЮТНО НАЧИНАЕЩИ - пост пънк
GHOSTNOTE - електро/пънк/джаз
W.O.P.S. - рок/хип-хоп
TRYSTH - слъдж/пост метъл
THE EMPTY HOURS OF GREED - инди рок
E.U.E.R.P.I.- експериментален психеделично-меланхоличендарк-ембиънт фрий-джаз
   Диджейсетовете на "Нищо Подобно Фест 2013" са на:
Esc Arinna - медивъл, неофолк, трайбъл фюжън
DJ Dobri Stilldrinkov - ска-пънк-реге-хардкор-хипхоп мешавица
DJ x2805 - ню диско/дийп хаус
   "Нищо Подобно Фест" навършва четири години. Щастливи сме, че устояваме на това предизвикателство и алтернативното събитие ще стане факт отново. Заповядайте да му се насладим заедно!", казват организаторите от нестопанското сдружение за култура и изкуство "Луда Яна".

   Каузата на "Нищо Подобно Фест" е да дава сцена на оригинални творци от различни музикални стилове, да събира и обединява техните фенове, както и да докаже, че подобни некомерсиални събития са възможни. "Това е и причината фестивалът да остане безплатен и по този начин да запази свободния си дух", обясняват организаторите от "Луда Яна".

   "Нищо Подобно Фест" ще се реализира благодарение подкрепата на множество частни дарения,както и с помощта на кмета на Община Стрелча Иван Евстатиев, спонсорите "Асарел-Медет" АД, "Зелена концепция" ООД, хендмейд магазин "Синьото мече".

   "Нищо Подобно Фест" ще започне в 19:00 ч. на 31 август (събота) и ще продължи до сутринта на 1 септември (неделя). Цялата налична информация, включително иуказания как се стига до мястото на събитието, са достъпни на електронната страница на "Нищо Подобно Фест".
Нищо подобно фест 2013

още за:

Nishto Podobno Fest


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sickboogie 25.08.2013 08:44:45 отговори + 0 0
W.T.F. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".