"Нищо подобно фест" за трета година в Стрелча този уикенд

22 авг 2012, 19:42 ч. 157 / 5 3
пред./следв.
За трета поредна година "Нищо подобно фест" ще предложи на феновете "различно музикално преживяване" под откритото небе на стадиона в град Стрелча. По традиция входът е свободен, къмпингът е безплатен и цените на бара са "човешки". На 25 август (събота) ще се изявят групите: BALKANHED (електро/дръм енд бейс/брейкбийт), FYELD ("дърти груув" метъл), ROBINSON CRUZIFIED (пънк/джаз/поп), ILIANA & ROSENQUARZEXPRESS (ню уейв, дарк блус, инди), LAPSUS LINGUAE (хардкор, пънк), S!CKFLAG (траш метъл). Участие на събитието ще вземат и няколко диджеи в лицето на BritSpotting DJ Team и DJ-Altais. Като "фестивална екстра" е представена възможността да се позабавлявате със скачащи кокили.
   "Нищо подобно фест" ще започне в 19:00 ч. на 25 август и ще продължи до сутринта на 26-и. Повече информация и указания за това как се стига до фестивала може да намерите на www.nishtopodobno.com.
Нищо подобно фест 2012

още за:

Nishto Podobno Fest


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аз 23.08.2012 12:02:47 отговори + 0 0
Не мога да разбера какви са тези негативни гласове и защо.. българска му работа. Хората са се постарали да направят нещо, вложили за време и усилия, за капак на всичко няма и вход и все някой ще се намери да недоволства. Ей за тва света отива по дяволите, заради масата жалки душици! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2012 08:06:13 отговори + 0 0
хората са та дали сайт и написали, че там има упътване къде е мястото ти пак питаш къде е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 23.08.2012 07:46:25 отговори + 0 0
Къде е това населено място Стрелча? Веселба ще е феста... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".