NO MORE MANY MORE представят новия си видеоклип в "Thin Red Line" на 8.02

3 фев 2014, 13:16 ч. 354 / 6 0
пред./следв.
На 8 февруари (събота) в бар "Thin Red Line", София NO MORE MANY MORE ще представят новоия си видеоклип към песента "Бомба на стената". Вечерта ще продължи с музика на живо изцяло от авторски песни от групата, началото е от 22:00 ч., входът е свободен. За видеото са използвани кадри от документален филм за рисуване на графити в различни градски части. Интересен факт е, че музиката и текста на песента са вдъхновени и написани по кадрите от филма. Въпросните документални кадри са предоставени от анонимен източник. Това е трети сингъл на групата, както и втори видеоклип. Аудиото на песента е записано, миксирано и мастерирано от музикалния продуцент на проекта - Кирил Янев в студио "Балканджи".
nmmm

още за:

No More Many More


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".