NO MORE MANY MORE представят сингъла "Бил съм там" с анимационно видео

4 фев 2021, 11:00 ч. 535 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

No More Many More представят нов сингъл и видео. „Бил съм там“ прави премиерата си на 04/02 в 11:00 в YouTube канала на No More Many More.

„Бил съм там“ е не само последният, седми, сингъл, който излиза официално от втория албум на No More Many More „Не и този път“, но е и песента с най-кратък текст в него. Въпреки дължината му, е невъзможно да сбъркаш автора. Текстът е на Методи Кръстев, а прецизните му и поразяващи думи попадат конкретно в целта си – да напомнят на публиката за цикличността в живота и факта, че всеки край е и начало.

Анимацията за клипа на „Бил съм там“ е по идея и изпълнение на Chewbacca, с която бандата работи по последните си видеоклипове. „Музиката и видеото трябва да се допълват естествено. Няма нужда от претенциозен клип, когато посланието на песента и видеоклипът са изчистени концептуално – по-малкото винаги е в повече,“ казва още Росица Николова-Chewbacca. Tя работи по анимираната история на пиленцето – главен герой във видеото на „Бил съм там“, в продължение на няколко месеца. В записите на „Бил съм там“ на клавишните се включва и Мартин Стоянов-Martist от Casual Threesome.

Aлбумът “Не и този път” се продава в дигитален формат в Bandcamp, а дискове и официален мърчандайз на бандата могат да се поръчат на официалната Facebook страница на No More Many More.

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

No More Many More са:
Методи Кръстев, вокали и китара
Радослав Гергов, вокали и ударни
Петър Александров, ударни
Иван Гатев, бас китара
Камен Александров, китара

 

 

още за:

No More Many More


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 4.02.2021 14:52:40 отговори + 6 0
Не е стълът на Байо Ви, но в тези юначаги тече музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Академик Каменов 4.02.2021 11:49:32 отговори + 9 2
No More са добра банда, песните им, включае тази, са запомнящи се, клипа също е идеен. Но това "сти-и-гнах/та-а-ам" ми разваля картинката, могли са да го изпеят без да става такава грозна прозодия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 5.02.2021 00:28:29 + 4 1
Точен коментар. Пеенето разваля картинката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".