"No Sacrifice, No Victory" на HAMMERFALL със златен статус в Швеция

20 мар 2009, 14:20 ч. 288 / 6 5
пред./следв.
Новоизлезлият албум на HAMMERFALL "No Sacrifice, No Victory" (ревю) придоби златен статус в родната на групата Швеция за продажба на над 20 000 копия.

   По-добрата новина (която вече не е новина) за българските фенове на "Чукопадите" е, че последните ще осъществят дългоочакваното си първо гостуване у нас на 10 април, заедно със SABATON и BLOODBOUND (подробности, поръчай билет онлайн).

още за:

Hammerfall


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Миро 22.03.2009 19:17:47 отговори + 0 0
С риск да си навлека куп упреци ще кажа, че Hearts on Fire е доста тъпа песен за мен. В същия албум има къде по-яки парчета. Новият определено ме кефи - нивото е високо и почти няма пълнеж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.03.2009 22:06:47 отговори + 0 0
Айдте тия с капаците да си траят там. Страхотен албум, радвам се много за успеха, който е постигнал, а и април наближава. :] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.03.2009 14:40:24 отговори + 0 0
ужасен албум, има две яки песни само - Legion и още една, другото е мазен хардрок/хеви метъл, това не са истинските хамерфол, в този албум няма песни като A Legend Reborn или Hearts On Fire. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 20.03.2009 17:07:33 отговори + 0 0
Има страхотни композиции в последния албум, но като цяло смятам, че предишните са по-добри. Но най-важното е, че съвсем скоро ще можем да са насладим на Чукопадите и Сабатон на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.03.2009 15:27:44 отговори + 0 0
Абсолютно заслужено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".