"Not Supposed To Sing The Blues" - EUROPE в София на 15 юни

16 юни 2012, 19:29 ч. 1023 / 10 46
пред./следв.
След незабравимия концерт на EUROPE в Ловеч преди пет години нямаше как да очакваме нещо по-малко от страхотно първо шоу на шведите и в столицата. Разбира се, оказахме се прави, а и съдейки по посещаемостта и страхотното общуване, което се получи между музикантите и публиката, това определено не е последното гостуване на EUROPE у нас. Но да караме по ред на номерата.

   Точно навреме - в 20:00 ч., на сцената в задушната зала "Фестивална" се качиха момчетата от АНАЛГИН, предвождани от родната хеви-метъл икона Звездомир Керемедчиев (АХАТ). Веднага направи впечатление нещо изненадващо: озвучителите бяха свършили страхотна работа и всъщност този път чухме доста добър звук във "Фестивална". Звезди, очевидно силно развълнуван от шанса да открие за едни от символите на 80-арския рок, започна с кратка реч, в която благодари на организатора, на EUROPE, на публиката и на кой ли не. Сетът им започна с две по-твърди парчета, като след тях чухме красивата балада "Тя беше ангел". Като цяло АНАЛГИН забиха доста тежичко, двойната китарна атака на Стефан и Дон Пепиньо мачкаше безпощадно, ритъм секцията дънеше солидно, силно впечатление направи енергичното сценично поведение на барабаниста Иво, а вокалите на Звезди бяха на познатото ниво.

   Малко преди 21:30 ч. дойде ред и на хедлайнъра. EUROPE започнаха ударно с три поредни песни от последното си издание "Bag of Bones". Както и очаквахме, новите песни на живо са още по-надъхващи. Безпорен факт е, че EUROPE вече не са онази банда от 80-те години на миналия век и след като ги видиш на живо в сегашния им вид разбираш защо предпочитат да не отделят кой знае колко много време на старите си песни по концертите. Музиката им и представлението има като цяло е много в крак с времето и момчетата очевидно не желаят да гледат назад. И още нещо важно, което човек може да си направи като извод: EUROPE явно си дават сметка, че вече не са онези младежи с топирани коси и сериозно количество грим по лицето и се дистанцират от стария си имидж по много елегантен начин. Именно заради това и изглеждат и звучат напълно адекватно на времето, в което се намираме в момента. Би било грешка да отидеш на концерт на EUROPE през 2012 г. и да очакваш сетлист, изобилстващ от "стари класики". Такива снощи чухме едва няколко, като групата наблегна основно на творчеството си след 2004 г. Реално песни от последните им два албума съставляваха повече от 50 процента от сетлиста. И въпреки че по време на "Superstitious", "Rock the Night" и "Carrie" публиката демонстрира по-голям ентусиазум, същото не можеше да се каже за музикантите, които сяка по задължение се връщаха към онези си години, само заради феновете си. Същите тези фенове обаче доста добре познаваха и новите неща на EUROPE - всички адски се изкефиха на песни като "Not Supposed to Sing the Blues", "Demon Head" и очертаващата се като ново поколение EUROPE-балада "New Love in Town". Изобщо, много добре подбран репертоар, представен по наистина великолепен начин. Неслучайно шведите са сред групите, харесвани както от редовия рок фен, така и от по-претенциозните меломани.

   На живо EUROPE демонстрират толкова убийствен инструментализъм, че чак не е за вярване. John Norum е перфектен китарист и снощи за пореден път се убедихме в това, а гръмотевиците на Ian Haugland със сигурност са понапукали мазилката на "Фестивална". Както винаги елегантнен, John Leven по безупречен начин се погрижи да създаде солиден бас фундамент и беше сред най-енергичните на сцената. Клавишният маг Mic Michaeli бе доста по-скромен в контактите си с публиката, но пък за сметка на това отново ни показа защо е незаменима част от EUROPE. Другият оригинален член на групата - емблематичният Joey Tempest очевидно е свалил няколко тона от вокалния си диапазон в сравнение с преди 15-ина години, но пък в неговия случай това изобщо не може да се счита за недостатък. Joey е на толкова високо музикално и техническо ниво, че с лекота се справя с предизвикателствата. Няма как да не те заплени харизмата на този човек. Общуването му с публиката е много искрено и определено му личи, че това, което прави, му доставя огромно удоволствие. На моменти в сценичното му повечение се забелязва намигване към David Coverdale, но това все пак не е от вчера. По време на "Rock the Night" EUROPE си направиха лека закачка с няколко велики класики като "My Woman from Tokyo", "Another One Bites the Dust" и "Hot Stuff". Бисът беше с тежката "Last Look at Eden" от 2009 г. и задължителната "The Final Countdown", по време на която станахме свидетели на страхотно светлинно и димно шоу.

   Като цяло не би трябвало да има недоволни от второто гостуване на EUROPE в България. Да, добре би било да чуем емблематичните "Prisoners in Paradise", "Cherokee", "Ready or Not", "I’ll Cry for You", "Open Your Heart" и т.н., списъкът е много дълъг. Но в крайна сметка музикантите са решили, че искат да се отъждествяват с нещата, които правят в момента и това им решение е достойно за уважение. Ние сме им безкрайно благодарни за незабравимото изживяване и вече тръпнем в очакване на следващата ни среща.

   Почти 4000 души преминаха през зала „Фестивална" въпреки мачовете от Европейското първенство по футбол, а концертът представляваше и своеобразно възраждане на промоутърите "Most of Evil Music" ("ME Music") , които понесоха сериозни сътресения след отмененото шоу на GORGOROTH и VADER през декември 2011 г.

   Може да разгледате и фотогалерия със снимки от концерта на EUROPE и АНАЛГИН, ето и сетлист на хедлайнърите:
01. Riches To Rags
02. Not Supposed To Sing The Blues
03. Firebox
04. Superstitious
05. Scream Of Anger
06. No Stone Unturned
07. Demon Head
08. New Love In Town
09. Seventh Sign
10. Love Is Not Thе Enemy
11. Girl From Lebanon
12. Carrie
13. Start Frоm The Dark
14. The Beast
15. Rock The Night / Woman from Tokyo (DEEP PURPLE cover - откъс) / Another One Bites the Dust (QUEEN cover - откъс) / Hot Stuff (Donna Summer cover - откъс)
Бис:
16. Last Look At Edеn
17. The Final Countdown
Яни
Europe live Sofia
Europe live Sofia Europe fans
Аналгин


Коментари   (46)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.07.2012 13:29:43 отговори + 0 0
Europe са за 3ти път в България.Явно авторът е твърде млад за да помни 1990 г.когато заедно със Stormwitch и САНДРА свириха на стадион В.Левски.Вярно, тогава изсвириха само две песни Rock the night и The final cowntdown на плейбек, но това им беше трето идване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2012 16:05:56 отговори + 0 0
Макаци, казах ли ви, че МоЕ ще пребъде!!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jesus 26.06.2012 10:23:14 отговори + 0 0
Извод - 2012-06-25 14:14:07
Любопитна аномалия в коментарите на Катехизис: колкото повече се множат хейтърите, толкова повече стават положителните лайкове. Извод: разумните индивиди си мълчат и лайкват, а австралопитеците мучат анонимно в коментарите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бисер 23.06.2012 21:52:24 отговори + 0 0
Беше незабравимо, уникално преживяване!!! Това е може би най-великият и размазващ концерт правен някога в България. Никога няма да го забравя!
LONG LIVE METAL=LONG LIVE EUROPE!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.06.2012 10:11:49 отговори + 0 0
bate sly - 2012-06-17 15:04:24
Концертът на EUROPE стана въпреки слабите МОЕ, a не благодарение на тях - жалко че правите реклама на такива мошенници, много жалко!!
>>>

Хахаха българинооо българинооо... Когато нещо се прецака друг ти е виновен, когато нещо стане като хората ти ЛИЧНО си го направил, нали
С такова мислене - само в кочинката цел живот!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.06.2012 08:57:44 отговори + 0 0
'86-РАЗМАЗВАЩ!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ради 18.06.2012 22:38:20 отговори + 0 0
Имам снимка на Йън с маската, но не е много добро качество.
Можеш да я видиш тук:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3389490818589&set=a.3389479778313.2131898.1309145259&type=1&theater
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

naglfar 18.06.2012 22:08:38 отговори + 0 0
ганчо,върни ни gorgoroth че тука поп феновете се подмокриха.или поне парите де.ако нямаш организирай още една свирня на ванеса змей Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2012 21:36:44 отговори + 0 0
КОНЦЕРТА БЕШЕ СТРАШЕН, НЕ СПРЯХ ДА СЕ КЕФЯ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. А, ПОСЛЕДНИТЕ ДВА АЛБУМА СА РАЗМАЗВАЩИ. КОЙТО ГОВОРИ ЛОШО ДА ПРЕСЛУША АЛБУМИТЕ ОТ 2004-ТА НАСАМ. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРЕЖИВЯНОТО EUROPE Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2012 19:08:26 отговори + 0 0
'86!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MalmSuite 18.06.2012 11:48:46 отговори + 0 0
Странно, че има хора които могат да кажат лошо за хубавото. И да - вече сме 2012 и последните албуми на Юръп показват истинското им лице днес. А то е на една от най- добрите банди в рок музиката. Който иска да живее през 86 да се гръмне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2012 11:16:53 отговори + 0 0
това все пак е турне за популяризиране на новия албум! и в крайна сметка, ако не сте запознати с новите им неща след реюниъна, загубата е изцяло ваша!
и стига сте спамили хубавото събитие с ревове срещу тоя ганчо, втръсна ми вече!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

milena78 18.06.2012 10:40:41 отговори + 0 0
Хм, все пак требваше да наблегнат повече на класиките,а не толков ана новото си творчество- публиката с евидя как реагира...
Относно публиката- бехме добра публика, но в залата мис еструва,че нямаше повече от три хиляди , а очаквах рпетъпкана "Фестивална", все пак твюа са класиците Юръп!
А тва, че някойе дал кинти а бай Ганьо е сигурно на 100%- ама имал начин да врътне някой - направил го, концертът се случи, заради популярната група и вернте фенове, а не заради Ганчо и компания. Помниме колко глупости сътвори с Ванеса Мей и много други концерти...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry boy N1 18.06.2012 10:35:40 отговори + 0 0
Виж сега Отрепчице проста, жалка, безмозъчна твар,плюнко размазана,куха тикво,прост селяк,беъочлив селянин,глупако,МИШКО,леке,ПОДМЕТКО,ПРАЗНОГЛАВО ТЕЛЕ,мръвко незначителна,изключително ограничен и комплексирано човече,мило ми теленце, невиждащ повече от носа си мозък ,мазник,дребно човече,смешнико, скрита зад монитора мушице, С две думи Angry,Angriest Anger или квото и да си там хахаха..Много си се мъчил с толкова дълъг коментар почти толкова колкото и майка ти докато те е раждала Наистина не е било нужно да си показваш изцяло умствения си капацитет че на нас ни е ясно.Дано наистина се пребориш с тревожното си психическо състояние.ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ!

И да пишеш ей не се отказвай на мама генийчето хахахх
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 18.06.2012 10:32:25 отговори + 0 0
bate sly - 2012-06-17 15:04:24
Концертът на EUROPE стана въпреки слабите МОЕ, a не благодарение на тях - жалко че правите реклама на такива мошенници, много жалко!!

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.06.2012 01:23:02 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-06-17 20:49:34
Да, това за къпането е идея, впрочем! На AC/DC двамата такива екземпляра ми усмърдяха душата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.06.2012 00:46:44 отговори + 0 0
какъв беше лафът?! кучетата лаят, керванът си върви! шепа хейтъри и неудачници, и големи разбивачи да си се жалват да псуват, ако искат и вените да си режат, и нз какво друго - вие се излагате, а не МОЕ - жесток концерт и едно голяяямо Благодаря!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 22:00:26 отговори + 0 0
0 - 1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 20:49:34 отговори + 0 0
"1349 - 2012-06-17 19:56:41
Катахизис, като правите реклама на Ганьо-Крадеца, питайте го кога ще възроди парите на хората!!!!!"

А на кой му пука изобщо, че 50 неудачници и потни хевиметълисти са били прецакани? Оправяйте се, бе - има си институции - жалвайте се. Какво само ревете тук? Отидете и поне се изкъпете, че да заприличате на хора!
За разлика от вас, шепа прародители на човека, онзи ден няколко хиляди ХОРА се изкефихме на макс! Вие? Вие сте ненужни на планетата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grrr 17.06.2012 20:33:34 отговори + 0 0
Много ме изкефи новината как Юръп за прекарали незабравима вечер сред алкохол и полуголи "миски" в софийска чалготека.Простотията българска няма граници.Гледайте късните новини и се забавлявайте)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 17.06.2012 19:56:41 отговори + 0 0
Катахизис, като правите реклама на Ганьо-Крадеца, питайте го кога ще възроди парите на хората!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 19:52:12 отговори + 0 0
bate sly - 2012-06-17 15:04:24

Подкрепям!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 18:00:00 отговори + 0 0
Някой има ли снимка на Йън Холанд като си сложи маската на прасе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bate sly 17.06.2012 15:04:24 отговори + 0 0
Концертът на EUROPE стана въпреки слабите МОЕ, a не благодарение на тях - жалко че правите реклама на такива мошенници, много жалко!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

антианалгинчо 17.06.2012 14:10:43 отговори + 0 0
Концерта беше страхотен, но връзкарчето звезделинчо трябва да спре да тормози хората, защото издава звуци като убодена коза а музиката му е едно бледо недоразумение...мухоморко моя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Angriest Anger 17.06.2012 13:36:17 отговори + 0 0
Angry boy N1 - 2012-06-16 23:31:42

Отрепчице проста, жалка, само това ли можа да измъдриш, ам?! Ха-ха... Ами, да, всъщност безмозъчните твари само подобни слаби дрънканици могат да измъдрят. Я, ми кажи, къв' ит е на теб Ганчо, та така ожесточено и "нахъсано" го браниш, плюнко размазана. Когато си извадиш кухата тиква от задниците на разни особи и ако успееш (казвам успееш, защото надали прост селяк може да постигн е нещо такаова) да осъзнаеш къде се намираш, тогава плямпай.
Какви му били простотиите. Ами разтърси се из сайта за събитията около концертите на 2.3 дек. мин. година. Всички, които бяха там знаят за какви отвратителни работи става въпрос. Разтърси се за безочливите селянии около концерта на В. Мей. Има предостатъчно информация на сайта и извън него, глупако. Или е по-удобно да се правим, че това не е станало, хаха, мишко. Да не се връщам в миналото въобще или да споменавам колко хора в Бургас са му набрали от години на това леке заради простотиите му. Та тези хора са ми разказвали надълго и нашироко за глупостите му, че направо ако чуеш за какви нелепости става въпрос, подметко ще замълчиш сконфузено, без да имаш какво да промрънкаш, подметко. Няма да си правя труда да продължавам, има предостатъчно информация, а и не смятам че си заслужава на празноглаво теле да му се обяснява нещо!
Ти, мръвко незначителна, не се коси за моите "проблеми". Слабо, слаааабо. Само изключително ограничен и комплексирано човече може да прави подоби отчаяни опити да обиди някой. Понеже не е способен на нищо друго. Не знам дали си чувало, мило ми теленце, но много голям процент от комплексираните се опитват да избягат от комплексите - съзнателно или не - транспонирайки своите комплекси върху някой друг. Повече от очевидно е кой има "проблеми". Въпросът е в това, че не го съзнаваш и огранниченият ти, невиждащ повече от носа си мозък никога няма да го осъзнае. Проблемът ми е единствено с такива като тебе. Вий, малоумици сте тези с истинските проблеми, но сте прекалено елементарни, за да осмислите това.
Когато казва нещо, го казвам, защото съм сигурен в него и имам солидни аргументи. Ти можеш ли да заявиш същото, мазник?! Едва ли, силно се съмнявам...А и не си заслужчваш повече внимание, дребно човече. За к'во 7 г. ми дрънкаш, бе елементарнико. Става дума за ситуацията сега, какво ми даваш за пример миналото.
Ти си живуркай и си мисли, че въобще си наясно с каквото и да било. То на телето повече не му трябва. Нека си тъне в оборната клоака.
Накрая, само да вметна, Смешнико, че коментарът ми, критиката в коментара ми въобще не беше насочена толкова към Ганчо, ами към репоратажа. И това е достатъчно ясно. дОРИ В ЧАСТТА, ЗАСЕГАЩА Ганчо пак е свързана с репоратажа, ама може ли простият да вникне в написаното? Така че не знам кой се "излага брутално". Ти си поредното *****, влязло в дадена новина, опитващо да се заяде и да избие някой комплекс чрез някакви нелепи, кухи, тривиални, жалки опити за лични нападки. Ми, опитвай си се, скрита зад монитора мушице, не ми пречиш. Защото аз съм се опитал да пиша макс. обективно дори при написаното за Ганчо, въпреки че съм потърпевш.
Не виждам защо някой ше реагира като жилнат и ще защитава Ганчо така настървено, освен ако не си някой от стадцето крастави магарета около него и не си влезнал точно с цел да търсиш коментари, засягащи неговата особка. Това донякъде прозира всъщност в целите ти нескопосани писания, между другото.
Хайде, че много вдъхновение ме споходи и прекалено много се разписах за някакви, които не заслужават и храчка в лоените личица. Само знай, че мога да напиша още много неще и мога да ги докажа и да те закопая, но сега няма да стигна дотам. Някой друг път.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 12:54:51 отговори + 0 0
Оффф излезте вече от 80-те и спрете да ревете за старите парчета! годината е 2012, а юръп са по-добри от всякога и винаги ще бъде така, защото те знаят как да вървят напред и да се развиват, как да са адекватни на времето си и го правят супер добре! или очаквате джоуи отново да си топира косата и да надене кожените панталони (макар, че за последното аз лично не бих имала нищо против )!!!!???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 10:29:17 отговори + 0 0
То на тези всичкото им е боза.Поп музика с малко китарки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 10:27:13 отговори + 0 0
Репортажите в Катехизис никога не са обективни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 09:21:25 отговори + 0 0
Малко попретупаха нещата, презентирайки новото си творчество, което в сревнение с предишното е пълна боза, но ... въпрос на тяхна гледна точка.
+10
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


the stupid 17.06.2012 08:45:32 отговори + 0 0
Аз пък съм изключително доволен от сет листа! The final countdown и Rock the night толкова са ми втръснали, че съм благодарен на това, че голяма част беше от творчеството им от 21 век. Обожавам Start from the dark, да не говорим, че последните два албума са си тежички /като за ЮРЪП/, ала адски готини. 6 по шестобалната стълба на оценяване. Юръп бяха на много високо ниво. Отдавна не се бях кефил толкова на концерт....Единствено ми липсваше Open your heart, но винаги нещо липсва, в случая е нещо дребно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tipton 17.06.2012 05:57:39 отговори + 0 0
Перфектна организация от българска страна !!! Браво !!! Не съм доволен от сетлиста, който предложиха EUROPE ... Ние феновете винаги ще ги помним с уникалните им хитове от края на 80 - те години с които създадоха собствения си облик ... Малко попретупаха нещата, презентирайки новото си творчество, което в сревнение с предишното е пълна боза, но ... въпрос на тяхна гледна точка. А когато започнаха и части от кавъри на Deep Purple, Queen и т.н. ми стана ясно, че хората са дошли в БГ просто ей така като за клубна изява, а не за истински Концерт, както ни приляга на нас феновете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 01:10:48 отговори + 0 0
Какво прави агенцията на хейтърите, много слабо представяне до момента, само един злостен коментар. Гузно мълчание се носи оттам... По-добра оценка за успеха на концерта, здраве му кажи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry boy N1 16.06.2012 23:31:42 отговори + 0 0
Ало Енгриту, голем си разбирач бре хаха. Я кажи някои простотийки на Ганъо да ги чуем и ние бе кво хейтваш само.Били го използвали за параван от хора, които му снесли кинтите. Да,те МОЕ се им снасят кинти от 7г насам почти от както стартираха без издънка хаха! Може ли да си толкова елементарно същество? Работата е там,че в момента се излагаш брутално защото теб те използват за параван да хейтваш по адрес на Ганъо. Ама нали се сещаш,че посредника винаги е лайно. Истината е,че КОГАТО СЕЛДЖУЦИТЕ НЕ ПРЕЧАТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ПЛОЖИХА ДОСТА УСИЛИЯ МоЕ ДОКАЗВАТ ,ЧЕ СА ЖЕЛЕЗНИ!
Извода от от вчерашния концерт на EUROPE организиран от запомни добре MOST OF EVIL MUSIC LTD остава в историята като един от най- качествените и отлично организиран концерт в БГ! Питай всичките 4000 щастливи хора които танцуваха и изгаряха от позитивна емоция.Извинявай ти едва ли знаеш кво е тва Наблегни над проблемите си , защото изглежда имаш сериозни такива.

Жив и здрав и да пишеш ..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2012 23:23:51 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-06-16 22:48:43
Велико! Много харизматична банда (особено Джоуи Темпест) и страхотни музиканти! Показаха, че и във Фестивална може да се направи добър звук. Изобщо, професионализъм отвсякъде - и от гледна точка на музиката, и от гледна точка на шоуто. Нямаше лигавщини, много добър контакт с публиката, а поздравите на български все пак кефят, макар че сигурно навсякъде поздравяват на родния език на съответната държава. И публиката се накефи, и групата. Много беше хубаво, че не се пушеше в залата. Единственото слабо звено на вечерта беше на Звезди групата - ужасна тресня и голяма позьорщина, явно много му се ще да свири на Уембли, щом реши така да благодари на публиката. Ако го е мислел за готино, не беше.
Като заключение - прекрасен концерт! Браво и благодаря на Europe!

+1




Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.06.2012 22:50:22 отговори + 0 0
Много ми хареса, че наблегнаха на новите парчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2012 22:48:43 отговори + 0 0
Велико! Много харизматична банда (особено Джоуи Темпест) и страхотни музиканти! Показаха, че и във Фестивална може да се направи добър звук. Изобщо, професионализъм отвсякъде - и от гледна точка на музиката, и от гледна точка на шоуто. Нямаше лигавщини, много добър контакт с публиката, а поздравите на български все пак кефят, макар че сигурно навсякъде поздравяват на родния език на съответната държава. И публиката се накефи, и групата. Много беше хубаво, че не се пушеше в залата. Единственото слабо звено на вечерта беше на Звезди групата - ужасна тресня и голяма позьорщина, явно много му се ще да свири на Уембли, щом реши така да благодари на публиката. Ако го е мислел за готино, не беше.
Като заключение - прекрасен концерт! Браво и благодаря на Europe!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

edwar 16.06.2012 22:30:20 отговори + 0 0
Репортажът е уникално добър, адекватен и верен с ОРИГИНАЛА. Само това което преживяхме тогава. Звукът беше изклучително добър за хамбар като Фестивална, може да се сравни единствено със звука на Foreigner през 2007. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2012 21:25:33 отговори + 0 0
Момче,репортажа ти е много добър,само на предпоследния абзац преди сетлиста си поизложил МАЛКО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry 16.06.2012 21:01:52 отговори + 0 0
Дори някои от сътрудниците на сайта си казват обективно във форума, че са били макс. 2500хил., ама във репортажа - 4000 хил. Поне да беше написал 3000, ама не - чак на 4000 скочил. Отделно хората били там казват 2500, ама неее... Абеее, за кой ли път нещата се представят недостоверно тук, и то толкова нелепо Писалият явно или е много зле с преценката на количество, или това е поредният "репортаж" в услуга на някой/и , или да не бъде "обиден" някой...Пфффффф, то бива, бива да се представят нещата максимално позитивно, но не и да се изкривяват до недостоверност. Две трети от "репортаажите" тук са ако не недействителни, то поне силно необективни и пресилени. С каква цел -не се знае.
Отделно това не е никакво "възраждане" не бургаския...индивид, той и фирмката му са просто използвани за параван на тези, реално снесли кинтите. "Възраждане", ха, ами да, след като 90 % от посетилите вчера поради една или друга причина не са наясно с простотийките на Ганьо, не че някой му е гласувал доверие на този. "Възраждане"?! Още не е върнал парите половин година, ама се "възражда"! Доообре...Ама и те шматковците, повечето са гламави, че не си ги потърсиха както трябва. Най-вероятно няма и сега да получат и стотинка.
Сега като нищо ще се включат и цензуриращите, не че има значение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yanni 16.06.2012 20:42:13 отговори + 0 0
Наблюдавах концерта много близо до пулта на озвучителите и там звукът ми хареса. За това съм написал каквото съм написал. Ако твоето мнение е различно, това за мен е повече от ОК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 16.06.2012 20:23:01 отговори + 0 0
Наистина не разбирам някои от репортажите в сайта! Защо черното трябва да се оцветява изцяло в бяло??? Аналгин не звучаха добре! Мнението не е само мое, а на хората пред мен, до мен и зад мен, които седяхме на по-далечната част от трибуната, условно погледнато откъм входа на залата! Слушам съм може би всичко на Аналгин; извинете ме, някои от парчетата трудно познах! Вложиха българските музиканти желание, ала с пръдня боя не става! И както казва д-р Хаус в един от епизодите "не всичко е умения, ако не вярваш, то питай Ингуи Малмстийн!". Пиша обективно, без никакво зрънце злоба в зелените зеници на очите ми! Коренно различно звучене имаше при Юръп...
Невероятен концерт, изключително готини пичове, перфектен сет лист, много приятна обстановка! Звукът беше изпипан отвсякъде, бях горе, бях долу, бях по-напред, бях по-назад, бях отляво на сцената /където хората са по-малко, защото е по-далече от входа/, бях отдясно на сцената...навсякъде идеално и с точните децибели!
И тук е мястото да споделя, че не познавам така оплювания Гани, но организацията беше отлична. Никакви проблеми на входовете, никакви проблеми и опашки на масите за бира, вода и напитки, безплатна тоалетна и охрана, която не се заяждаше.
И още нещо, което също е далеч от истината в репортажа! Залагам си топките, че 4000 души на този концерт нямаше!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2012 20:21:32 отговори + 0 0
да ама са си вързали гащите
не пише че имало 4К публика а че толкова хора "преминали през залата"
сигурно броят охрана, персонал, техници и чистачки след концерта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2012 20:15:55 отговори + 0 0
Обективен репортаж.Единствено това "4000 души" и "възраждане на промоутърите МЕ" ми звучи някак неестествено.На какво ли се дължи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doom_Master 16.06.2012 19:51:10 отговори + 0 0
Някой може ли да даде сетлист и на Аналгин? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.06.2012 19:41:18 отговори + 0 0
Браво! Страхотен репортаж! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".