Нов клип и от CHILDREN OF BODOM - "Under Grass and Clover"

7 дек 2018, 18:52 ч. 843 / 5 8
пред./следв.

   Финландските метъли CHILDREN OF BODOM ще издадат новия си студиен албум "Hexed" на 8 март 2019 г. чрез "Nuclear Blast Records". Продуцент е Mikko Karmila, работил с групата за създаването на "I Worship Chaos", "Halo of Blood", "Hatebreeder", "Follow the Reaper" и "Hate Crew Deathroll".

   Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните в нея. Парчето се казва "Under Grass and Clover".

 

 

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фиджо 14.12.2018 22:51:34 отговори + 1 0
Любима група, но парчето ми идва бая безидейно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 9.12.2018 16:15:12 отговори + 3 2
Песента е супер. Hate crew, baby! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 9.12.2018 14:32:12 отговори + 3 4
Тази група винаги е съумявала да удовлетвори вкусовете на публиката. Едни харесват ранното творчество, други средното. А ето , че последно творчество на групата май няма, защото повтарят похвати , които вече сме чували . Конкретно тази песен не е нищо особено, не предлага нищо ново и интригуващо. Но за масовия фен това е напълно достатъчно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 9.12.2018 13:06:34 отговори + 2 1
Това са истинските COB. Ако това е по рокендрол албум , както казва Алекси , нека да е така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 9.12.2018 00:54:55 отговори + 5 1
За две неща човек може да е сигурен в този живот - Слънцето ще изгрее, и барабанистът на Children of Bodom ще е винаги трезвен и свеж като морков, за да блъска като за последно. До неотдавна се чудех защо по време на концерти всички от бандата имат по някоя минута за по някое соло, между две песни, без него. После сам си отговорох - всяка песен на СОВ за него е едно грандиозно соло.

А песента е много яка, звучи като че ли е излязла между Follow the Reaper и Hate Crew Deathroll. Все едно не са минали 17 години. Нямам търпение да чуя целия албум, а и се надявам силно да вземат да дойдат пак в България
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феята на Смъртта. 9.12.2018 06:46:52 + 5 3
Изключително добър коментар от твоя страна, но, имам само едно да вмъкна... Нещата, в които човек може да е сигурен в този живот са три - написаните от теб, плюс още едно, че и през 2050 година, Ролинг Стоунс ще свирят все още... Това, разбира се като шега. Чух я в един филм - за сигурните неща в този живот! - много ми хареса, и съм я запомнил.
Иначе, песента на СОВ наистина е страхотна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.12.2018 20:42:43 отговори + 4 1
Много яко парче! Макар че сега със сигурност ще се появят разбирачи, които ще почнат да обясняват, че е готикметъл и т. н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 8.12.2018 08:08:31 отговори + 6 3
Отлично!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".