Нов сингъл и видео от MUSE - "Something Human"

20 юли 2018, 11:05 ч. 655 / 1 1
пред./следв.

   MUSE представиха новия си сингъл "Something Human", част от предстоящия албум на групата, който ще излезе този ноември. Продуцирано от бандата и Rich Costey и миксирано от Mark "Spike" Stent, "Something Human" е "ободряващо, но и лично парче, чийто текст е насочен към нуждата от почивка и възстановяване на човешките емоции".

   Matt Bellamy споделя: "Животът на път може да извади вътрешните зверове на човек и тази песен заедно с видеото към нея се отнасят до опитомяването на тези зверове, и завръщането към нещо човешко. Освен това, "Teen Wolf" е страхотен!"

   Клипът към "Something Human" е режисиран от Lance Drake, който е автор и на клиповете на бандата към "Dig Down" и "Thought Contagion".

 

 

още за:

Muse


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 20.07.2018 17:11:15 отговори + 1 3
Много безидейно парче! Жалко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".