Нов трибют на RED HOT CHILI PEPPERS в "Строежа" на 23 октомври

22 окт 2012, 16:06 ч. 368 / 7 0
пред./следв.
Един от най-успешните български трибют проекти ще забие отново на 23 октомври, този вторник, на територията на клуб "Строежа" в Студентски град. "RED HOT CHILI PEPPERS Tribute " ще бъде двучасов концерт на живо и диджей сет във вечер, посветена на калифорнийската формация. Събитието се организира със съдействието на "Ballantine's". "RHCP Tribute" има своите традиции, като през последно време се организира веднъж или два пъти годишно в "Строежа". Първоначално проектът се нарича GREESH - с вокалист Гриша Георгиев от ПОРТОКАЛ, но към момента, поради заминаването му за дълъг период в чужбина, формацията привлича един от най-популярните фронтмени у нас - Димитър Василев-Нуфри, познат от групи като PANICAN WHYASKER, BASTARDOLOMEY, SKITNICKS, PYROMANIA. Именно Нуфри е човекът, който ще се заеме с нелеката задача да пресъздаде вокалите на Антъни Кийдис. Останалите трима са същите - Деян Драгиев - Даката (PANICAN WHYASKER, РЕВЮ, BABYFACE CLAN) - барабани, Ники Сербезов (PYROMANIA) - бас, Ангел Дюлгеров (FREESTYLE) - китара. "RHCP Tribute" ще вкючва над 20 песни от различни периоди на култовата банда. На 23-и "Строежа" отваря в 20:00 с музиката на RED HOT, а концертната част стартира в 22:00. Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 6 лв. на предварителна продажба, 7 лв. на самата дата и място.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".