Нова дата за концерт на KARMA TO BURN в София

10 яну 2013, 19:55 ч. 216 / 4 6
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Една година след отменения си концерт у нас, американската инструментална банда се връща в България на 30 януари за реванш!

   Време е за стоунър рок! KARMA TO BURN отново минават през Балканите и от Rawk’n’Roll отново правим невъзможното, за да ги видим в София. В края на заплатата ви има изненада - на 30 януари заповядайте да гледате четири яки рок банди в голямата зала на клуб Mixtape 5. С KARMA TO BURN идват и швейцарците ROZBUB, за които всичко, което знаем е, че бичат тежък блус рок.

   От българска страна ви досмачкваме с нашата риф машина CENTER, почти готови с дебютния си албум, както и рокенрол четворката BOOZE BROTHERS. Цена на билета - 20 лева! (25 в деня). Ако се обадите до 10 минути, ще ви кажем наздраве!

   И така, нали всички разбраха, американската инструментална стоунър легенда KARMA TO BURN най-накрая ще свири в София! Очаквайте подробностите, а билетите тръгват от утре в мрежата на Eventim.
KARMA TO BURN


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Отегчен 13.01.2013 10:11:37 отговори + 0 0
Няма да дойда, но успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 11.01.2013 10:40:29 отговори + 0 0
високата летва на БЕЦ-ите и СМЕ е трудно да бъде достигната : )

MadHamish, евала за ентусиазма ви!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо 11.01.2013 01:34:15 отговори + 0 0
Не съм почитател на бандата,но изявлението от промоутъра и цената на билетите ме впечатлиха.Без високопарни слова,без "титаните,зверовете и прочие" Karma to Burn,без "младите хибридблусрок машини" Rozbub и без надуване на цените.Искрени поздравления за промоутъра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 10.01.2013 20:52:15 отговори + 0 0
Ами те минаха, ама транзитно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.01.2013 20:30:27 отговори + 0 0
то това ти е техническа грешка
а аз да питам как тъй се връщат тези в БГ без да са идвали преди?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MadHamish 10.01.2013 20:28:15 отговори + 0 0
Ама съм окакал съобщението Ако може да промените в първото изречение това "на в" . И благодарим за подкрепата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".