Нова песен и видео от Славин Славчев - "Не е лесно"

16 сеп 2020, 10:13 ч. 1176 / 5 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Славин Славчев с нова песен по музика и аранжимент на Румен Бояджиев и текст на Даниела Кузманова

Песните на ФСБ са давали смисъл в живота на редица поколения, носейки им усещане за споделеност и свобода. Днес, Румен Бояджиев и Даниела Кузманова правят подарък на Славин Славчев и Vintage Music Box. Това е новото парче от дебютния албум на Славин Славчев, носещо заглавието “Не е лесно“.

Автор на музиката - Румен Бояджиев
Текст - Даниела Кузманова
Аранжимент - Румен Бояджиев и Vintage Music Box
Клавишни и Тромпет - Иван Христов
Клавишни - Ясен Велчев
Китара - Петър Главанов
Бек Вокали - Станислава Христова
Бас - Ивайло Звездомиров
Барабани - Теодор Янков
Audio mix & Master: Vintage Music Box
Video: Vintage Music Box

„Не е лесно“ е четвъртата песен от предстоящия дебютен албум на Славин Славчев, която излиза под шапката на Vintage Music Box. Това е първото парче от този албум, което не е по текст на Славин и една от няколкото изключителни и интересни колаборации, които предстоят до края на годината в рамките на проекта.

Тази песен е своеобразен символ на приемствеността между поколенията, на живата връзка между част от гениите на българската рок музика и тези, които са израстнали с тяхната музика, а сега имат честта да онаследят зрънце от таланта им, пречупвайки го през своята призма и прочит.

“Песента „Не е лесно“ е нещо, за което дори не съм имал смелост да мечтая. Голям подарък от още по-големи хора и музиканти. Лесно е да работиш с такива, а за мен е щастие и привилегия, че имам възможността да бъда проводник на тяхното изкуство.“ – Славин Славчев.

 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Car Solomon 17.09.2020 17:04:53 отговори + 5 5
Слава богу, че музикантите не се съобразяват с мнението на невероятните "музикални критици" пишещи по-надолу. Страхотно парче! Да много ФСБ, но това може да бъде само плюс! Много хора пък очакват и все още слушат музиката като на ФСБ...ха,изненада...., Така че, който иска си стои с капаците пред очите, а който не иска-слуша и разбира качествената музика, независимо дали е траш , прог или джаз.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 17.09.2020 17:42:55 + 6 1
Кар Соломон се изказа. Само забрави да кажеш на недоволните да си слушат Азис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 17.09.2020 19:18:45 + 1 0
Не гледам детски филмчета, но вероятно във филма Cars някоя от колите се казва Соломон и Кар Соломон да се е кръстил на нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 16.09.2020 20:55:52 отговори + 9 0
Туй нещо е написано от дуото Бояджиев/Кузманова. Как да звучи, освен като осемдесетарско Фесебе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 16.09.2020 20:39:08 отговори + 10 1
Таях надежда, че това момче ще прави сериозна музика, а не безхарактерни парчета за лелички и пенсионирани политици.
Ако не може да композира, ще му е много трудно да постигне успехи в рока! А ако може, време е да го покаже, но горната халтура е тотално фиаско!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 16.09.2020 21:13:13 + 10 1
Аз дали може да композира не знам, обаче откак съм му чул името на младежа, имам чувството, че все си търси идентичността, а не я намира. Първо в някакво музикално предаване - ОК, там каквото му спуснат, това пее, обаче после като почна с някакъв гнусен лигавейшествен поп, пък после стана вокалист на Еридан - че и изкара нелоши песни, всъщност, а сега прави асансьорна музика като това парче горе и някакви други такива - което не е да не изисква умения, обаче е просто скучно за слушане и звучи остаряло още в момента на излизането си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 16.09.2020 19:12:39 отговори + 11 1
При все огромния талант, вложен в тая песен, хич не ми харесва, ако трябва да съм честен. Звучи ми като някакво соц нещо, писано за ФСБ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 16.09.2020 19:53:04 + 6 1
Точно,звучи като бригадирска песен през соц времената.А Кузманова е типичен соц текстописец и колко проблеми и негативи хвърляше по метъл бандите през 90-те....и не само...Бих го слушал това парче само вързан или мъртво пиян.....Не,пак не бих... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".