Славин Славчев представя новата песен и видео "Само теб"

8 мар 2021, 08:57 ч. 1211 / 35 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Славин Славчев подари магия от ноти на своята публика с новата си песен “Само теб”

На 7 март, по случай 30-я си рождения ден, рок изпълнителят Славин Славчев подари на своята публика новата си песен “Само теб”. Музиката към нея е дело на виртуозния Ясен Велчев и изключителната Преслава Пейчева, която е автор и на текста. Песента се случва и с помощта на продуцентите от Vintage Music Box, които продължават да подкрепят Славин в творческия му път. “Само теб” е олицетворение на дълбоката чувствителност на нейните автори, която Славин успява да улови и интерпретира чрез своите собствени емоционални преживявания.

Музика: Ясен Велчев и Преслава Пейчева
Текст: Преслава Пейчева
Аранжимент: Vintage Music Box
Клавишни: Ясен Велчев
Бас китара: Ивайло Звездомиров
Аудио микс и мастър: Vintage Music Box

Видеото към песента е дело на талантливия екип на handplayed. Режисьор е Влади Герасимов, а зад камерата застава Никола Атанасов. Те оставят своя личен почерк и допринасят за интимния и съкровен характер на песента.

Режисьор: Влади Герасимов, handplayed
Оператор: Никола Атанасов, handplayed
Стайлинг: Мирела Василева
Асистент на продукцията: Петър Трифонов
Фотограф: Михаил Мишев
Продуцент: Красимира Кръстева, handplayed

Самият Славин отправи топли думи към всички, взели участие в реализацията на този дългоочакван проект, посвещавайки парчето на своята приятелка, която му партнира във видеото. “Само теб” е песен за неподлежащи на времето емоции и нестихващата нужда от това да ги споделяме един с друг.

 

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Итили Оли 9.03.2021 06:54:00 отговори + 4 1
Когато бях малък и все още не знаех, че музиката може да ти доставя удоволствие по телевизията и радиото звучаха само такива естради. Неосетно си течаха навсякъде по радио и телевизия и изобщо не са ми правили впечатление. Ех, какви времена. А, сега чалга. Чалга и цигания...навсякъде.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 8.03.2021 13:48:09 отговори + 3 6
Би паснал много добре в онзи интелигентния проект, minimum iq 200 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OKO 8.03.2021 13:21:14 отговори + 1 5
ЖЕСТОК Е!
Трабва да го изпратим на Вакен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.03.2021 11:14:06 отговори + 12 4
Това е песен на Те с гост вокалист Славин Славчев. Не че има лошо, ама... А и не ми харесва просто. Пичът нали пееше с Еридан по едно време? Хайде да вземе най-после да реши какво точно иска да прави, че с това лашкане от лигав поп до хеви метъл и обратно поне мен само ме отблъсква, а е бая добър певец принципно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IRON ONE 8.03.2021 10:30:51 отговори + 15 5
Успех на момчето,но : Това не е нашата музика.Славин е само изпълнител,текст ,аранжимент и т.н...та това си е като естрадните изпълнители.В нашата религия групите и изпълнителите сами си правят всичко и ние затова сме толкова верни,горди и отдадени на РОК музиката.Както и да е, без лоши чувства Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Насил Вайденов 8.03.2021 09:08:36 отговори + 8 22
Яко естрада! Очаквайте скоро новини за дует Шик и Кичка Бодурова. Абе тея съобщения дето ги "получавате" по колко пари вървят? За един приятел питам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 8.03.2021 09:15:32 + 20 7
Плаща се на дума и в биткойни. По 0,000005 биткойна на дума. Съюзи и предлози се броят. За приятели предлагаме отстъпка - по 0,000004 биткойна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".