Новата българска банда CATORGA представя дебюта си с концерт на 28 март

19 мар 2019, 10:23 ч. 1382 / 7 2
пред./следв.

   Новата родна група CATORGA ще представи официално своя дебютен албум "Докога", както и първото музикално видео към заглавната песен от албума, на 28 март. Специални гости ще бъдат инди рок музикантите група GENTLEMEN, които ще подгреят събитието. Промоцията на албума и видеоклипа ще се проведе в Зала за събития "В Парка", София. Началото е в 21:00 ч., входът е свободен. Целия албум, издаден в края на януари, може да чуете по-долу:

 

   CATORGA е българска метъл група, създадена през 2018 г. в София. Комбинацията между "тежки рифове и емоционални женски вокали чертае посоката, в която групата развива музикалните си идеи в продължение на една година".

 

още за:

CatorgaGentlemen


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тан 20.03.2019 10:29:13 отговори + 3 2
Комбинацията между мелодични и тежки вокали винаги е била готина. +1 за това, че пеят на български. Успех на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KKK 19.03.2019 12:21:10 отговори + 5 3
Допада ми че пеят на български. Напомня на The Agonist. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".