Новата дата за концерта на HOLLYWOOD VAMPIRES у нас е 1 септември 2021 г.

1 юли 2020, 14:38 ч. 1882 / 6 4
пред./следв.

   Както знаете, американската супергрупа с участието на шок-рок легендата Alice Cooper, китариста на AEROSMITH Joe Perry и актьора Джони Деп HOLLYWOOD VAMPIRES трябваше да гостува за първи път у нас през септември тази година.

   Съвсем не неочаквано цялата обиколка беше отложена заради пандемията от коронавируса COVID-19. Преди брони минути бандата обяви пренасрочените дати за Стария континет. Те са за идната 2021 година, като концертът в София е предвиден за 1 септември. Мястото остава същото - зала "Арена Армеец" в София. Според групата, купените билети за шоуто ще важат без презаверка. Очакваме и официални информация от българските организатори - "Joker Media".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 2.07.2020 11:49:12 отговори + 5 0
Бащицата се завръща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 1.07.2020 18:36:23 отговори + 4 0
искаме звездичка и нашата дата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 1.07.2020 14:45:19 отговори + 3 1
А британците получават и големия бонус - Killing joke. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 1.07.2020 14:59:08 + 4 0
Еми там са 4 дати. А в Германия 6, но и те не получават този бонус. Ако някой трябва да се оплаква - това са германците Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".