Нови слухове за събиране на класическите GUNS N' ROSES

17 окт 2015, 08:57 ч. 962 / 5 4
пред./следв.

   След като слуховете за участие на класическия състав на GUNS N' ROSES на австралийския фестивал "Soundwave" догодина бяха опровергани, се появяват нови сведения за реюниън на Axl Rose, Slash и компания. Този път те идват от португалското музикално списание "Blitz". Според изданието, GUNS N' ROSES ще бъдат хедлайнъри на един от големите фестивали в иберийската държава догодина. В класически състав. Дали наистина на промоутърите на фестивали в Европа не се предлага такава апетитна хапка? Ще разберем най-късно до няколко месеца.

   Всичко започна малко след като през август китарният герой Slash официално потвърди, че отново е приятел с Axl Rose и 19-годишната вражда между тях е напът да бъде забравена. Досега няма други официални новини или изявления от двамата, но слуховете за реюниън изникват периодично.

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 19.10.2015 11:37:01 отговори + 2 0
Ако тяхният Блиц е като нашия, значи не вярвайте :-). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реално 17.10.2015 12:57:35 отговори + 6 0
Гънс отдавна са история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreaming 17.10.2015 09:07:57 отговори + 7 8
Вече си ги представям на София Рокс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 17.10.2015 11:22:33 + 1 7
А дано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".