Новини за конкурса "Запиши албума си безплатно"

6 юли 2017, 21:18 ч. 433 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Победителите SLAVE PIT от конкурса „Запиши албума си безплатно" влязоха да записват дебюта си. Това се случва с помощта на Иво Иванов (Enthrallment) и Максим Горанов (Диана Експрес) – Мax Sound Studio. Тази година, след победителите SLAVE PIT се наредиха, TERRAVORE и TRASHIT. Първа награда е безплатен запис на дългосвирещ албум плюс предложение за издаването му, втора награда на късометражен албум и трета награда – мастеринг на песен или албум. Това беше първото издание на конкурса, който ще се провежда всяка година, като гласуването става във фейсбук, чрез анкетна таблица. Записването става на имейл: rec.your.album@gmail.com , чрез изпращане на кратка биография, снимка и профил на групата във фейсбук. Желаещите да участват, могат да изпратят имейл с нужните документи от януари до края на месец юни. Гласуването започва на първи юли, на адрес: https://www.facebook.com/groups/RecYourAlbum/.
Условията за участие бяха променени, като към биографията и снимката, организаторите поискаха участниците да имат регистрация в министерство на културата.

„Здравейте. До момента няма подадени заявления от групи за второто издание на конкурса. Само две банди проявиха интерес да направят регистрация в минстерство на културата и да вземат участие в „Запиши албума си безплатно". При тези условия надпревара не може да се състои. Трябваха най-малко три банди.

Решихме да допълним това условие, защото е изключително важно за развитието на една група. С тази регистрация, всеки артист може да пази интелектуалния си труд.

Плановете ни са да не спираме и догодина да направим следваща надпревара.

От следващата година няма да има първо, второ и трето място. Ще има само една група, която ще бъде победител и ще получи професионален безплатен запис на албум, предложение за издаването му и професионален видеоклип до 3:30мин на някоя от песните в албума. Видеото ще осъществи Val Volegna - http://12ko.net/ . Очаквайте още новини, скоро."

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".