Вижте победителите от конкурса "Запиши албума си безплатно", стартира второто издание

5 яну 2017, 14:36 ч. 752 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В надпреварата през 2016 година участваха 21 групи. Тя протече чрез гласуване във фейсбук. Всичко, което трябваше да направят участниците бе, да приветстват своите фенове, да гласуват за тях. Ето и тримата победители:

SLAVE PIT – 729 гласа
TERRAVORE – 619 гласа
THRASHIT – 393 гласа

Те ще имат възможността да се възползват от напълно безплатни услуги в maxsoundstudios.com със съдействието на Максим Горанов (Диана Експрес), Иво Иванов (Enthrallment), Христо Христов (Mediaplan Group) и да запишат своята авторска музика.

SLAVE PIT, които успяха да спечелят първото място, печелят възможността да запишат пълнометражен албум с дължина до 50 минути, както и предложение за неговото издаване / разпространение от mediaplan-group.com.

TERRAVORE печелят второто място и възможността да запишат мини албум с дължина до 20 минути и предложение за издаване / разпространение.

THRASHIT се нареждат на трето място и печелят възможността за безплатен мастеринг на песен, мини албум или албум.

Победителите трябва да се подготвят и да влязат в студиото, в следващите шест месеца, в противен случай ще изгубят възможността да се възползват от наградата.

Също така, няма да имат право да участват както следва:
Бандата, спечелила първо място, няма да може да се кандидатира в следващите пет издания на конкурса.
Бандата, спечелила второ място, няма да може да участва в следващите три издания.
Бандата, спечелила поощрителното трето място, ще пропусне само едно издание.

„Честита нова година! Благодарим на всички групи и проекти, които проявиха интерес и участваха в първото издание. Честито и на спечелилите. Убедени сме, че всички са положили огромни усилия, затова сега е наш ред да покажем какво можем и да създадем едни добри продукции на високо ниво. Второто издание на конкурса започна. Успех на следващите участници!"

Конкурсът включва всички жанрове от класически рок до най-екстремните стилове. Второто издание ще се провежда през цялата 2017 година и ще протече чрез гласуване във фейсбук на адрес - https://www.facebook.com/groups/RecYourAlbum

Всеки, който желае да се запише за участие, трябва да заяви това, като изпрати имейл на: rec.your.album@gmail.com

Изпратете линк към фейсбук страницата си, снимка на групата, кратка биография, която да включва жанр, име на групата, издания, концертна дейност и т.н. Ще се приемат и заявления на новоформирани проекти, които вероятно нямат издания или концертна дейност.

ВАЖНО! Тази година заявки ще може да подават само групи / проекти, които съществуват в регистрите на министерство на културата!

Гласуването ще стартира точно след 6 месеца. През това време, всички изпратили имейл със заявка за участие, ще бъдат включени в списъка на гласуването, след което ще трябва да разчитат изцяло на подкрепата, на своите фенове. Няма възрастови ограничения в конкурса.

Ето и бандите, които участваха в надпреварата през 2016:

A.B.M Another Body Murdered
Adrenaline Overload
Ciroza
Chainsaw Babies
Day of Execution
Grimaze
Incestus
Inflict
Leever
Mass Confusion
Mist en Scene
Nightmare
Paganblut
Rejuvenation
Slave Pit
Terravore
The Future That I Fear
Trashit
Vokyl
Лепкава Гняс
Срам и Позор

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Carnivore 6.01.2017 18:24:44 отговори + 2 4
Сашко Мойсов е ********************. Бандата Slave Pit е изклчютелно слаба. Требваше некой друг да спечели първото място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DonkeyCock 6.01.2017 02:58:32 отговори + 6 6
Сашко Мойсов е тотален скандал!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вежен 6.01.2017 01:19:40 отговори + 5 6
В крайна сметка в бг пак ще бутаме селянията. Водещото лице от спечелилата формация е феноменален ****** с изкривена представа за реалността. Но шоу да става, после да не сте пищяли за Фики и подобни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".