Новите песни на SYSTEM OF A DOWN събраха 600 хил. долара помощ за Армения

12 ное 2020, 08:21 ч. 546 / 6 0
пред./следв.

   Преди седмица SYSTEM OF A DOWN пуснаха първите си две нови парчета от 15 години насам. Песните с имена "Protect the Land" и "Genocidal Humanoidz" са продуцирани и написани от китариста Daron Malakian, а причината за издаването им е военният конфликт между Армения и Азербайджан в Нагорни Карабах, който е най-кървавият от 26 години насам.

   Масло в огъня наля и подкрепата на Турция за Азербайджан и макар тези дни да бе подписано примирие, то е неизгодно за арменската страна и предизвика мощна вълна от недоволство в държавата, която SYSTEM OF A DOWN сочат за своя "културна родина".

   Приходите от новите песни, които се разпространяват дигитално, се даряват благотворително на Фонда за Армения. Музикантите съобщиха, че досега са събрани над 600 000 долара. Квартетът коментира, че по този начин ще може да помогне на жертвите на "военните престъпления" на Азербайджан и Турция.

 



още за:

System Of A Down


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".