Видеото на SYSTEM OF A DOWN "Chop Suey!" е с над 1 млрд. гледания в "YouTube"

28 ное 2020, 08:06 ч. 725 / 5 3
пред./следв.

   SYSTEM OF A DOWN е новата банда, която влиза в елитния клуб на изпълнители, чиито клипове имат над един милиард гледания в "YouTube".

   Serj Tankian и компания постигат това с "Chop Suey!" - песен и видео от втория им албум "Toxicity", който излезе през 2001-ва и донесе на SOAD първата им номинация за "Грами". Бандата застава до величия и класики и по-съвременни групи като NIRVANA със "Smells Like Teen Spirit", GUNS N' ROSES с "Novemeber Rain", QUEEN с "Bohemian Rhapsody" и LINKIN PARK с "Numb" и "In the End". Всички те имат над 1 млрд. гледания в мрежата за видеосподеляне.

   В началото на месеца SYSTEM OF A DOWN издадоха първата си нова музика от 15 години насам. Това са песните "Protect the Land" и "Genocidal Humanoidz", с които квартетът събра значителни средства в помощ на пострадалото арменско население в конфликта за Нагорни Карабах.

 

 

още за:

System Of A Down


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 28.11.2020 10:00:39 отговори + 7 2
Няма толкова "крива", странна, непредвидима, налудничава и уникална музика. Тези "луди", гениални арменци са докоснати от господ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 28.11.2020 10:31:55 + 1 1
С повечето ти определения съм съгласен, само не мога да реша харесва ли ми
Но не за това пиша
Мързи ме търся. Някак не разбирам заглавието, можеш ли да ми го обясниш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The nothing 29.11.2020 11:30:12 + 0 7
Мега тъпата и досадна група, не знам как чуваш кривост, непредвидимост и налудничевост, пък какво да говорим за гениалност.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".