Новият албум на APOCALYPTICA ще се казва "Shadowmaker"

13 ное 2014, 17:45 ч. 604 / 8 4
пред./следв.

   В коментар на Фейсбук страницата си APOCALYPTICA разкриха заглавието на следващия си студиен албум. Той ще се нарича "Shadowmaker".

   Както ви съобщихме, осмият дългосвирещ албум на групата се планира да излезе в началото на 2015 г. с продуцент Nick Raskulinecz (FOO FIGHTERS, DEFTONES, MASTODON). За разлика от предишните си творби, в които APOCALYPTICA се ползваше от услугите на различни изпълнители в парчетата с вокали, за "Shadowmaker" бандата ще разчита изключително на певеца Franky Perez (SCARS ON BROADWAY, DKFXP, Slash),не само в студиото, а и по време на последващите турнета.  

   Интересен факт е, че албумът на RUNNING WILD от 2012 г. също се нарича "Shadowmaker".

 

apocalyptica

още за:

Apocalyptica


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хейт 14.11.2014 04:21:53 отговори + 0 1
Да беха дошли през Декември тия, а не позерите с двете цигулки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Час 14.11.2014 00:14:34 отговори + 0 1
И какво му е интересното на факта, че има албум с такова име?
Типично словосъчетание за тоя жанр... Да бяха в една година и двата по-интересно можеше да ми се види, ама пак безсмислено...
Слушал съм последния сингъл на Crematory - "Shadowmaker" и парчето на Grave Digger "Shadowmaker" и не ми се е видяло интересно, че са с еднакви имена... Кой знае колко още метъл банди имат такива парчета, албуми или пък се казват така...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бла 13.11.2014 19:46:17 отговори + 1 0
Дано само в името да си остане приликата с Running Wild, а не и с качеството на въпросния албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 13.11.2014 18:55:42 отговори + 2 0
Плагияти! Рок ен Ролф ще им прати един кораб с пирати и адвокати! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".