Пълни подробности за новия албум на FINSTERFORST "Mach Dich Frei"

13 ное 2014, 17:29 ч. 351 / 10 2
пред./следв.

   Новият албум на германската фолк метъл група FINSTERFORST ще се нарича "Mach Dich Frei" и ще излезе на 30 януари 2015 г. чрез "Napalm Records". По-долу може да видите списъка с песни и обложката на предстоящата творба.

   През 2009 г. FINSTERFORST трябваше да изнесат концерт в Пловдив, като подгряващи на SHINING, заедно с GWYDION и ASHAENA. Шоуто не се състоя, тъй като цялото европейско турне на бандите е отменено, поради нередности в договора с организатора - румънска промоутърска агенция.

01. Abfahrt
02. Schicksals End'
03. Zeit fur Hass
04. Im Auge des Sturms
05. Mach Dich Frei!
06. Mann gegen Mensch
07. Reise zum…
08. Finsterforst

 

finsterforst -2015-mach-dich-frei

още за:

Finsterforst


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Finsterforst 13.11.2014 17:54:57 отговори + 2 0
Ми на Елвейти, колко му е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 13.11.2014 17:41:43 отговори + 3 0
Супер новина ! Finsterfrost - много добри ! Все пак да си пожелаем да ни гостуват като съпорт на някоя по-популярна банда ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".