Новият албум на ARCH ENEMY "Deceivers" - Номер 1 в класациите на Швейцария, Франция и Финландия

29 авг 2022, 08:13 ч. 792 / 10 4
пред./следв.

   Мелодичните детметъли ARCH ENEMY издадоха новия си, 11-и студиен албум "Deceivers" на 12 август чрез "Century Media Records".

   След появата си на музикалния пазар в Европа и САЩ творбата отбелязва значими постижения в чартовете и на двата континента. Дискът е Номер 1 в класациите на Швейцария, Франция (за физически носители) и Финландия. В Германия и Австрия е на 2-ро място, както и в Топ 10 на още няколко държави. Ето повече информация за позициите на "Deceivers":

#01 Швейцария
#01 Франция (класация за физически носители)
#01 Финландия
#02 Германия
#02 Австрия
#02 САЩ (класация "Hard Music")
#04 САЩ (класация "Rock Album")
#05 Нидерландия
#07 САЩ (класация "Digital Album")
#08 Белгия
#09 Швеция
#11 Испания
#14 Франция
#17 Португалия

 

arch enemy

още за:

Arch Enemy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ron Jeremy 29.08.2022 19:50:03 отговори + 4 2
Албума е зверски! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lumina 29.08.2022 22:16:04 + 3 0
Напълно съгласен m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята На Смъртта. 1.09.2022 19:11:29 + 0 5
Зверските албуми на Арч, бяха и ще останат завинаги само с Анджела!!!! Синекоска е всичко друго, но не и вокал. Вокал е Татяна Шмайлюк. Веганката е пълен...цирк. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

*** 8.12.2022 13:08:50 + 3 0
Самата Анджела е предложила и избрала Алиса за своя заместничка. Разбирам , че Анджела ви липсва. Нормално е. Но е малко неуважително към Арч Енеми, към Алиса и към дори към Анджела да правите подобни жлъчни коментари. Анджела сама е решила да се оттегли от сцената. Не мислите ли, че като нейни фенове трябва да уважите това нейно решение ? Алиса няма вина. Също така музиката на Арч Енеми се пише от Майкъл и отчасти Даниел. Алиса пише само отделни текстове и музиката пак се пише от Майкъл. Алиса си има соло проекти , тя няма вина и за това как звучи групата. И не знам кой да наричаме ,,веганката'' , след като Анджела също е веганка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".