Scott Kelly от NEUROSIS признава, че е тормозил своите жена и деца, оттегля се от музиката

28 авг 2022, 10:47 ч. 736 / 7 0
пред./следв.

   Китаристът/вокалист и основател на американската експериментална метъл банда NEUROSIS Scott Kelly публикува дълго изненадващо изявление във "Фейсбук", в което открито признава, че е тормозил и насилвал жена си и децата си "емоционално, финансово, вербално и физически".

   55-годишният фронтмен обявява и че напълно се е оттгелил от професионалната си музикална кариера. Неговата "единствена цел до края на живота му" от тук нататък ще бъде да се грижи за семейството си, давайки му възможност да се възстанови, а той да си върне доверието им. Към момента въпреки оттеглянето на Kelly групата вероятно ще продължи дейността си.

 

scott kelly, neurosis

още за:

NeurosisScott Kelly


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".