Новият албум на DREAM THEATER ще се нарича "The Astonishing"

3 ное 2015, 10:37 ч. 883 / 1 0
пред./следв.

   На Фейсбук страницата на DREAM THEATER може да се прочете, че новият им албум ще се нарича "The Astonishing". В други новини има информация, че албумът ще е концептуален, свързан с надписите върху двете лога, които се виждат на официалния сайт на групата - "The Great Northern Empire" и "The Ravenskill Rebel Militia", като евентуално това са заглавия на две от песните в предстоящата творба. На Фейсбук страницата още има изображение (може да се види по-долу), което вероятно е част от обложката на "The Astonishing".

   Както вече ви съобщихме, DREAM THEATER възнамеряват да представят новия си албум по време на европейско турне, което стартира на 18 февруари в Лондон.

 

dream-theater-the-astonishing

още за:

Dream Theater


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".