Последни новини за концерта на Warrel Dane на 5 ноември

3 ное 2015, 10:43 ч. 929 / 12 0
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Както знаете този четвъртък е концерта на Warrel Dane и VELIAN, който ще се проведе в столичния клуб Rock It в чест на 15-тата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore.

По долу обърнете внимание на програмата за вечерта, правилата на събитието и не пропускайте първото гостуване на емблематичния баритон на обичаните  NEVERMORE и SANCTUARY, както и първото живо представяне на VELIAN!   

Програма за вечерта по часове:
19:00 часа отварят вратите на клуба;  
20:00 - VELIAN
21:00 – WARREL DANE
23:00 – DJ set

Както и преди екипа на организаторите  декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и  призоваваме всички посетители да спазват правилата за провеждане.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.
Както повечето от вас знаят местата в клуба не се фиксирани, което налага и всеки посетител на събитието независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;
Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица!
Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него!
 ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.
Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Билети за бутиковото шоу се  разпространяват онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

До деня на събитието цената на билетите  ще е 35  лева, а в случай на налични места в деня на шоуто и на място в клуба входа ще е 40 лева. Местата са строго ограничени!

 

wdaneposter



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".