Новият албум на Gus G. ще се нарича "Brand New Revolution"

8 май 2015, 16:57 ч. 977 / 13 1
пред./следв.

   На Фейсбук страницата на китарния герой Gus G., лидер на бандата FIREWIND и работил с Ozzy Osbourne, може да се прочете, че записите за втория му соло албум са привършени.Творбата ще носи заглавието "Brand New Revolution" и ще се появи на пазара през лятото чрез "Century Media Records" в Европа. Като гост-изпълнители в албума ще се изявят вокалистите Jeff Scott Soto, Elize Ryd (AMARANTHE), Mats Leven и Jacob Bunton (ADLER, LYNAM), барабанистът Jo Nunez и басистът Marty O' Brien (LITA FORD BAND). Звукоинженер е Jay Ruston (STONE SOUR, STEEL PANTHER), миксирането е направено от Mike Fraser (METALLICA, AC/DC, AEROSMITH, VAN HALEN).

   Първият самостоятелен албум на гръцкия музикант, "I Am The Fire", излезе през миналата година и получи много добри отзиви. Според Gus G., втората му соло творба е в подобен модерен хард рок стил, с малко по-тежко звучене и естествено много китари.  

   Gus G. има неколкократни изяви в България с FIREWIND, а на 25 септември 2014 г. представи акустично първия си соло албум в компанията на Mats Leven.

 

gus-g-live



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


cronos 10.05.2015 22:50:21 отговори + 0 0
Дано не е като предната боза, за която НИКЪДЕ няма МНОГО добри отзиви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".