Новият албум на HYPERBOREA излиза на 5 декември

19 ное 2007, 21:45 ч. 249 / 5 10
пред./следв.
Дългоочакваният нов албум на родните детметъли HYPERBOREA "Cryogenic Somnia" ще излезе на 5 декември чрез "Counter Attack Productions". Дискът съдържа девет песни в стил техничен дет метъл. Първоначално ще може да се намери в специализираните магазини в страната. Цената е му ще бъде 12 лв.

още за:

Hyperborea


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Методи Иванов 24.11.2007 20:38:10 отговори + 0 0
Това се казва успех и мечта на всяка група - да издаде пореден албум за да зарадва своите фенове. Определено много усилия и жертви хвърлиха момчетата и затова си заслужава ние - хората които се занимаваме с отразяването на такива събития - да ги подкрепим.
www.metalfist.com
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2007 11:41:04 отговори + 0 0
ще си го взема Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахата 20.11.2007 13:54:48 отговори + 0 0
на 5 или 15 излиза ве! в нови бг албуми пише 15ти, а тука 5ти!!! истината е някъде там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахата 20.11.2007 13:48:21 отговори + 0 0
коя е най-яката БГ дет метъл банда в момента си е доста спорно! но тва няма значение. всеки да си праи музиката, а хората я оценяват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

booboom children 20.11.2007 11:53:26 отговори + 0 0
Яко колко време го чакам този албум.Още първия ден ще си го купя.Ниамам търпение хора това е най яката българска дет метал банда в България в момента. Та те така това си е истината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.11.2007 09:41:59 отговори + 0 0
Мдаа... кофти е като не си първи нали?? После задължително ще получищ етикет "плагиат", нормално, нема страшно. Защото комбинацията "ми-ми-ре-ла#" примерно е измислена вече и я е измислил някой конкретно, тя е патентована и който друг посмее да използва тези тонове начи копира. Или ако свири "ту-па ту-па ту-па" на барабаните - боже господи, та това е оскверняване на първичния траш, може ли такова нещо...
Абе въобще смешна работа, защо ли човек да се занимава с музика. Най-добре Хиперборея да отидат на село да затварят компоти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 20.11.2007 02:45:56 отговори + 0 0
батенце ащо имаше малко акъл немаше да говориш така ... защото всички изброени групи са се учили и са копирали малко или много от някъде ...

по тая логика Vomitory трееше да са се отказали още преди да започнат защото вече е имало Deicide, Suffocation и други групи в brutal death стила ... трееше да немаме днес Municipal Waste щот преди тфа е имало мноо силни траш банди ...

ИЗВИНЯВАЙ но не си прав
а съвсем друго е че примерно на мене ми харесва стила и идеите на Hyperborea мисля (както и предполагам) че има още какво да кажат и въобще какво да се каже по въпроса с детметъла !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2007 00:18:55 отговори + 0 0
не,искам да кажа че вече има deicide,kataklysm,obituary,death(тях вече ги няма),seputura,napalm death,hipocrisy,sadus.demolition hammer,benediction,bolt thrower,vomitory и още куп др известни банди творили в областа на траша и дет метъла.тези групи(и още някои др разбира се)са развили и създали този стил музика,а хипербореа само ги копира без да може да добави нещо и да измисли нещо ново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hades 19.11.2007 23:05:21 отговори + 0 0
Еми твоята група е дала толкова много за метала, обаче явно никой не я подкрепя...така ли да разбирам?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2007 23:00:58 отговори + 0 0
еее поне цената е прилична и може да се каже 4е отразява качеството на продукта,но има оше какво да се желае.а що с еотнася до музиката тя не струва...нз какво хората намират в бг групите които с нищо не са допринесли за развитието на метъла и само копират песните на известните банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".