LED ZEPPELIN са репетирали тайно, преди да обявят реюниъна си

19 ное 2007, 16:54 ч. 108 / 1 3
пред./следв.
Китаристът на LED ZEPPELIN Jimmy Page разкри пред "NME", че преди да обявят сензационния си реюниън, който ще се осъществи на 10 декември в лондонската "O2 Arena", музикантите на няколко пъти са се събрали и са репетирали заедно, за да проверят колко добре се справят след толкова години раздяла. Още при първия опит е нямало съмнение, че всичките имат желание да изнесат концерт, а след това най-трудното е било да се запази тайната до официалното обявяване на събитието.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOBB DEEP 19.11.2007 21:54:25 отговори + 0 0
по-голяма глупост не съм чел от 3 дни насам
нали трява да репетират музикантите (колкото и малоумни и издрусали да са) преди да решат че са на един акъл се още и да направят "реюниън"???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DanceOfDeath 19.11.2007 20:03:27 отговори + 0 0
Аре не превръщайте сайта в жълт с тия заглавия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 19.11.2007 20:03:03 отговори + 0 0
аЬХАЬХАЬХАЬхаь Заглавието е като заглавие във жълт вестник - точно като клюка е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".