Новият албум на LUCA TURILLI'S RHAPSODY ще включва 10 песни

2 сеп 2014, 12:51 ч. 227 / 4 0
пред./следв.

   LUCA TURILLI'S RHAPSODY стартират серия от подробни коментари на страницата си във "Фейсбук", наречени "Дневниците на Прометей" ("The Prometheus Diaries"), отразяващи процеса на подготовка на предстоящия им албум "Prometheus - Symphonia Ignis Divinus". Както вече ви съобщихме, Luca Turilli е композирал 20 песни за творбата, сега научаваме, че в крайна сметка за редовното издание са подбрани само 10, като общата продължителност на албума ще е около един час.

   Също така се съобщава, че вече са записани партиите на бас и ритъм китарите, а сега Turilli и певецът Alessandro Conti ще заминат за Германия, където в студиото "Backyard Studios", ще записват вокалните партии и хоровете заедно със звукоинженера Sebastian Roeder, хористите и гост-изпълнителите.

   Все още не се разкрива официалната дата на излизане на албума, но в коментара се заявява, че тя вече е уточнена с "Nuclear Blast". Планира се издаването на два сингъла от предстоящата творба, като лейбълът-издател скоро ще обяви датите на появата им на пазара.


rhapsody-prometheus



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".