Новият албум на MACHINE HEAD ще излезе през лятото на 2022 г.

12 ное 2021, 16:34 ч. 486 / 4 1
пред./следв.

   От лагера на американските метъли MACHINE HEAD съобщават, че фронтменът Robb Flynn и басистът Jared MacEachern са прекарали последната седмица в "Sharkbite Studios" в Оукланд, Калифорния с продуцента Zack Ohren, работейки по все още неозаглавения си 10-и дългосвирещ албум.

   Музикантите съобщават, че се планира творбата да излезе през пролетта на 2022 г. През юни групата пусна сингъл с три нови песни - "Arrows in Words from the Sky", "Become the Firestorm" и "Rotten". През миналия ноември излезе и "My Hands Are Empty" - първата песен с китариста Logan Mader от 24 години насам. Дали четирите композиции ще бъдат включени в предстоящия диск и в какви варианти, предстои да разберем. 

 

още за:

Machine Head


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мури 12.11.2021 17:53:51 отговори + 3 0
Ако е като последния,няма смисъл.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".